Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

stipan-macan Njena.si

Gledalci Botrov jezni zaradi smrti glavnega junaka...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

liz
liz
0 22.07.2015 10:20:02

Van Gaal nezadovoljen nad Schweinijem in ekipo

Manchester United se mudi na pripravah v ZDA, kjer je odigral prijateljsko tekmo s San Josejem in slavil s 3:1. Za rdeče vrage so zadeli Mata, Depay in Pereira. Kljub zmagi pa je bil trener Louis van Gaal po tekmi jezen na svoje fante.

Razlog za to je predstava njegovih varovancev, ki so nastopili v drugem polčasu (Nizozemec je opravil deset menjav), med njimi je bil tudi Bastian Schweinsteiger. "Zadovoljen sem s prvim polčasom, fantje so v obrambnem delu odigrali tako kot smo se dogovorili, ustvarili pa so si tudi deset priložnosti in zabili dva gola," je začel Van Gaal, nato pa se je dotaknil še predstave v drugem polčasu: "V tem delu smo igrali zelo slabo, veliko je bilo nepotrebno izgubljenih žog. Edina svetla stran je bil zadetek Pereire. Nismo jim pustili veliko priložnosti, smo jim pa dali možnost za to. Naša zvezna vrsta ni bila na taki ravni kot v prvem polčasu."

Zanimiv je bil tudi njegov odgovor na vprašanje, kako je videl igro novinca v ekipi Bastiana Schweinsteigerja, saj nikakor ni skoparil s kritiko na Nemčev račun. "Bil je zelo slab. Igralci lahko igrajo slabo, še posebej, ko imaš v nogah tri ali šest dni treninga, in dobiš za igro 45 minut. Vsak misli, da je lahko priti in igrati, a temu ni tako. Mislim, da je Schweinsteiger na prvi tekmi odigral zelo dobro, zdaj je igral slabo, vendar gre za določen proces."

Članki iz rubrike