Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
10.04.2015 12:57:41
Deli članek:

Spahić se je pretepal z varnostniki (video)

vszi

V središču pozornosti nemških in bosansko-hercegovskih medijev je te dni reprezentant Emir Spahić.

Reprezentat BiH je namreč po pokalni tekmi med Bayerjem in Bayernom v središču pozornosti zaradi napačnih razlogov. Ne le, da se je na tekmi poškodoval in ekipi ni mogel pomagati k uvrstitvi v polfinale, po koncu tekme je namreč prišlo še do pretepa z varnostniki, vse skupaj pa se je v dobi digitalnih medijev v hipu znašlo na svetovnem spletu.  Pri Bayerju so šokirani.

Na kameri se namreč opazi, kako je Spahić s pestmi obračunal z varnostniki, ki naj bi po njegovih besedah žalili njegovo družino.  "To sem naredil zato, ker sem branil svojega brata, prisežem pri bogu. Ne zanima me kazen, lahko me kaznujejo, prekinejo pogodbo, ne zanima me. Varnostniki so užalili mene, moje prijatelje in družino. Vedno jih bom branil," je o celotni zadevi povedal Spahić.

Spahić naj bi namreč po tekmi skupaj s prijatelji želel oditi do lož, kjer je bila njegova družina, vendar so mu to preprečili. Najprej je prišlo do prerivanja nato pa so začele peti pesti, nakar je Spahić z glavo udaril enega od varnostnikov.

Iz kluba so po incidentu sporočili le, da bodo ustrezno ukrepali po končani obravnavi, vse skupaj so namreč predali v roke policije, najverjetneje pa bo Spahić ostal brez kluba. Šokiran pa je bil tudi trener Bayerja Roger Schmidt: "Ko sem videl posnetek, nisem mogel verjeti. Je moj igralec, toda to ni bil on."

Po poročanju nemških medijev pa to ni prvi incident, v katerega je vpleten Spahić. Leta 2013 je namreč eden od zaposlenih pri Bayerju brez njegovega vedenja premaknil avtomobil, ker je bil v napoto ostalim. Vse skupaj pa se je končalo s kletvicami.