Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
07.03.2015 22:34:20
Deli članek:

Realovo obžalovanje zapravljenih priložnosti (video)

Če se bo Barcelona v nedeljo zgodaj popoldne veselila zmage to pomeni še nekaj - prevzela bo tudi vodstvo na lestvici španskega prvenstva.

Real je namreč z zmago proti Athleticu na zadnjih dveh tekmah primere division uspel osvojiti zgolj dve točki in se je znašel v vse prej kot zavidljivem položaju. Zato ni nič čudnega, da je bilo po porazu obilo slabe volje. In tudi kritik, ki so letele predvsem iz ust trenerja Carla Ancelottija. "Mislim, da je bila tekma zelo izenačena, Athletic se je res dobro branil. Mi nismo uspeli najti pravih rešitev, imamo nekaj težav v napadu, to moramo čim prej popraviti. Igrali smo preveč individualno, včasih je bila naša igra zelo neorganizirana, kaotična," je ocenil izkušeni italijanski strateg, ki je prevzel odgovornost za slabo igro svoje ekipe in še dodal: "Podarili smo jim tekmo. Ne le prvi polčas, ko nismo uspeli izenačiti, temveč tudi drugi polčas."

Med največjimi osmoljencimi tekme je bil nedvomno Gareth Bale, ki bi lahko dosegel najlepši gol sezone, če mu tega ne bi preprečila vratnica. Oziroma bi bil nekoliko natančnejši. Toda beseda "če" v nogometu ne obstaja.najlepši gol sezone, če mu tega ne bi preprečila vratnica. Oziroma bi bil nekoliko natančnejši. Toda beseda "če" v nogometu ne obstaja.