Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.01.2015 08:22:19
Deli članek:

Ko zapleše Santi (video)

Reuters

Arsenal je včeraj na derbiju 22. kroga angleške premier lige kar malce presenetljivo v gosteh ugnal Manchester City, blestel pa je predvsem vezist Santi Cazorla.

30-letni vezist je odigral odlično tekmo, iz 11-metrovke je zabil prvi zadetek Arsenala, bil pa je tudi podajalec pri drugem, ki ga je zabil Francoz Oliver Giroud. Izbran je bil za igralca tekme, po obračunu pa ga je pohvalil tudi njegov trener, Arsene Wenger: "Bil je fantastičen, zmeraj je zmožen soigralce spraviti v ugoden položaj. Je v takšnem obdobju svoje kariere, kjer lahko na igro bolj vpliva, če igra na sredini igrišča in je odličen primer mladim nogometašem, saj igra zelo dobro z obema nogama. Zelo rad ima žogo v svojih nogah in nogomet je res njegova strast."

Cazorla se je na včerajšnji tekmi zares odlično počutil, s svojimi potezami je prestavljal nerešljivo uganko za nogometaše Manchester Cityja, na zelo zanimiv način pa je proslavil zadetek Girouda in posledično svojo asistenco. Medtem, ko je večina njegovih soigralcev po zadetku Francoza stekla le-temu v objem, je bil Cazorla nad svojo podajo tako navdušen, da je kar zaplesal. 

Simpatično proslavljanje Španca si lahko ogledate v videoposnetku.