Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.01.2015 19:23:30
Deli članek:

Rossoneri, lahko pojasnite? (video)

Nogometaši Milana so ob domačem porazu z Atalanto izvedli nevsakdanji prosti strel.

Kriza nogometašev Milana se le še stopnjuje, v 19. krogu serie A so doživeli peti poraz. Da bi bilo vse skupaj huje, na svojem stadionu Giuseppe Meazza, pred 47.307 gledalci je Atalanta slavila z 1:0 (1:0), edini gol je v 33. minuti dosegel German Denis.

Varovanci Pippa Inzaghija so navijače znova spravljali v obup, nase pa so opozorili tudi s prostim strelom, kakršnega doslej nismo videli. Jeremy Menez si je žogo nastavil 25 metrov od vrat, sodnik Carmine Russo je živi zid zasedbe iz Bergama postavil na zahtevano razdaljo, a na veliko začudenje vseh so gostitelji vmes postavili še dva. Da, še dva tako imenovana živa zida. Toda sledil je še večji šok. Ko je Francoz stekel proti žogi, so se njegovi soigralci zapodili proti vratom. Najbrž s ciljem, da bi zmedli nasprotnike, vendar jim to ni uspelo. Nikakor ne le zato, ker je Menez meril mimo desne vratnice.

Kakorkoli že, pogruntavščina Pippa Inzaghija, ki si jo mnogi ne znajo razložiti, namena ni dosegla. Bržčas navijači hkrati upajo, da so nogometaši Milana kaj takega izvedli prvič in hkrati zadnjič. Da ne bi bili več tarča posmeha ...