pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

liz
liz
0 07.11.2014 22:10:07

Klopp pred novimi težavami

Reuters
Dortmundska Borussia si je s stoodstotnim izkupičkom po štirih krogih lige prvakov že priigrala vozovnico za osmino finala.

Zato pa gre rumeno-črnim veliko slabše v domačem prvenstvu, v katerem so v desetih krogih zbrali le sedem točk in na lestvici držijo predzadnje mesto. Za vodilnim Bayernom zaostajajo že velikih 17 točk.

V nedeljo v Dortmund prihaja tretjeuvrščena Borussia iz Mönchengladbacha, ki se lahko pohvali, da je ob Bayernu edino neporaženo moštvo v ligi. Domači strateg Jürgen Klopp pa bo očitno imel težave s sestavo moštva.



Zna se zgoditi, da bo ostal brez dveh izjemno pomembnih členov udarne enajsterice. Vratar Roman Weidenfeller in ofenzivni vezist Marco Reus sta namreč obležala v postelji, za to pa je kriva trebušna gripa.

Po petih zaporednih prvenstvenih porazih si Dortmundčani ne smejo privoščiti novega spodrsljaja. Že tako jih čaka težko delo proti odličnemu Gladbachu, ki je brez poraza osemnajst tekem zapored, če bodo ostali še brez obeh obolelih igralcev, pa bo naloga, ki je pred njimi, še toliko težja.

Članki iz rubrike