pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

liz
liz
0 07.11.2014 20:59:21

Dedić se je veselil zmage

fsv-frankfurt.de
Trije slovenski legionarji so nocoj že izpolnili prvenstveno obvezo, ki jih je čakala ta konec tedna.

Najbolj nasmejan med njimi je prav gotovo Zlatko Dedić, ki je v 13. krogu nemške druge lige s FSV Frankfurtom gostoval pri zadnjeuvrščenem Aalenu, in se veselil zmage. Na koncu je bilo 1:0 za goste, ki so tako po zelo slabem začetku sezone (pet porazov v uvodnih sedmih krogih) očitno ujeli želeni ritem. To je bila njihova tretja zmaga, tri kroge pa traja tudi njihov niz neporaženosti. Tridesetletni Koprčan je igral do 80. minute. 


Nekoliko manj zadovoljen bo Saša Aleksander Živec. V 15. krogu poljskega prvenstva je namreč z ekipo Piast Gliwice gostil neprepričljivi Gornik. Tekmeca sta se razšla brez zadetkov, s tem pa domačini niso uspeli v popolnosti potrditi zmage iz prejšnjega kroga (v gosteh so ugnali Podbeskidzie) in se še dodatno približati zgornji polovici lestvice. Živec je igral do 66. minute.

Najmanj zadovoljen oziroma nezadovoljen pa bo Rok Elsner. Mlajši brat domžalskega trenerja Luka je član nemškega tretjeligaša Cottbusa, s katerim je gostoval pri drugem moštvu dortmundske Borussie. Rumeno-črni so nekoliko presenetljivo visoko slavili s 3:0, Rok pa je bil na igrišču do 65. minute. Cottbus kljub porazu ostaja v boju za sam vrh razpredelnice. Za domačine ni igral sicer standardni član ekipe Jon Gorenc Stanković, 18-letni vezist je v prejšnjem krogu prejel že sedmi rumeni karton v sezoni.

Članki iz rubrike