Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA/ue
STA/ue
06.10.2014 20:52:54
Deli članek:

Petrov spet igra nogomet

birminghammail.co.uk

Nekdanji bolgarski reprezentant Stilijan Petrov, ki je marca 2012 zbolel za akutno levkemijo in je zaradi tega moral končati kariero, se je vrnil na nogometne zelenice.

Petintridesetletnik pravi, da še naprej uživa v nogometu, odigral pa je tri tekme za moštvo Wychall Wanderers nad 35 let in dosegel zadetek. "Dobro se nasmejimo in tekme so tekmovalne narave. Res je lepo biti tu in igrati. Odigral sem 90 minut in moja pripravljenost je vse boljša, toda moram biti potrpežljiv. Še vedno me prosijo za avtogram in fotografijo. Srečam veliko navijačev Aston Ville in čudovito je z njimi poklepetati," je za Birmingham Mail dejal nekdanji član sofijskega CSKA-ja, Celtica in Aston Ville.

Navijači slednje še vedno pogosto v 19. minuti tekme začnejo ploskati in s tem počastijo nekdanjega kapetana, ki je pri Villi nosil dres s to številko. "Navijači so izjemni in so me vedno podpirali. Zaenkrat je vse v redu. Še tri mesece moram jemati tablete, potem sem konec s tem. Na steroidih sem od januarja," je še povedal nekdanji bolgarski reprezentant, ki je v dresu z državnim grbom na prsih odigral 106 tekem in na njih zabil osem golov.