Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
14.08.2014 14:00:42
Deli članek:

Dež jih ni zaustavil

Drago Wernig - TAKA

V Mariboru je stekla predprodaja vstopnic za prvo tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Medtem ko po pritožbi Legie še vedno čakajo na uradno potrditev, da se bodo v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov pomerili s Celticom in na informacijo Uefe o zaradi kazni dovoljeni kapaciteti Ljudskega vrta, so Mariborčani danes zjutraj začeli s predprodajo prvega kontingenta kart. Najprej poteka samo za kupce sezonskih vstopnic NK Maribor, ki so na ta način seveda nagrajeni za zvestobo. Stalne stranke pač povsod, na kateremkoli področju, uživajo določene privilegije. Čeprav imajo sedež rezerviran, pa mnogi niso želeli ničesar prepustiti naključju in so se nemudoma odpravili po najbolj dragocen košček papirja v štajerski prestolnici in okolici, pri tem jih ni ustavilo niti slabo vreme.

Prodajni mesti sta Vijol'čna Bajta in blagajna A na južni ploščadi stadiona v Ljudskem vrtu. Za imetnike sezonskih vstopnic velja nižja cena, hkrati lahko kupijo še pet kart po prodajni ceni (tudi na praznični petek). Personalizacija tokrat ni predpisana, kar pomeni, da ob nakupu vstopnic in vstopu na stadion ne potrebujete osebnih dokumentov.

Sedeži lastnikov sezonskih vstopnic bodo rezervirani vključno do ponedeljka, 18. avgusta. Če bodo še na voljo, se bo nato v ponedeljek ob 9. uri začela prosta prodaja za preostale kupce.

Cene vstopnic: 20 evrov (vzhod, zahod, sever), 12 evrov (mladostniki do 15. leta), 6 evrov (jug: Viole s članskimi izkaznicami), 15 evrov (sever - sektor D), 30 evrov (zahod - sektorja D in E).

Za kupce sezonskih vstopnic: 15 evrov in 8 evrov (do 15 let).
Prodajni mesti: Vijol'čna Bajta in blagajna A v Ljudskem vrtu, odpiralni čas: danes do 19. ure; petek od 9. ure do 12.30; sobota: od 9. ure do 12:30; ponedeljek: od 9. do 19. ure
Drago Wernig - TAKA