Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
06.08.2014 16:15:48
Deli članek:

Liverpool še s sedmo okrepitvijo

Redsi očitno niso dolgo objokovali slovesa Luisa Suareza, nastalo vrzel so v letošnjem poletju zapolnili s kar sedmimi novimi obrazi. Kot zadnji se je kot posojen član Atletica pridružil Javier Manquillo.

Šele dvajsetletni branilec bo tako vsaj dve leti član ekipe iz mesta Beatlov, ta pa ima možnost, da ga po dveh letih tudi odkupi. Mladi španski reprezentant, ki igra na mestu desnega bočnega branilca, velja za vzhajajočo zvezdo španskega nogometa, a v Atleticu v minuli sezoni kljub temu ni dobil veliko priložnosti.

NI VELIKO RAZMIŠLJAL
Španski in angleški mediji so ga povezovali tudi z Arsenalom, a na koncu se je Manquillo odločil za Liverpool. "V Atleticu sem se res dobro počutil, toda če pogledam z osebnega stališča, je bila zadnja sezona veliko razočaranje. Imel sem nesrečo s poškodbami. Ko sem izvedel, da se Liverpool zanima zame, nisem veliko razmišljal," so bile prve besede novopečenega člana redsov. Brendan Rodgers se je na mestu branilca že okrepil z Dejanom Lovrenom, poleg njega pa so novi člani Liverpoola v letošnjem poletju postali še Rickie Lambert, Adam Lallana, Lazar Marković, Emre Can in Divock Origi.