© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
17.07.2024 10:27:40
Deli članek:

Vsi govorijo o Dončićevem izboru pesmi v kultni reklami za Jordan, oglasila se je tudi pevka (video)

Luka Dončić je opozoril nase z izjemno reklamo.

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić trenutno uživa v zasluženih počitnicah po zelo dolgi in naporni sezoni, ki so jo zaznamovale tudi poškodbe in bolečine, s katerimi je moral igrati predvsem v končnici lige NBA in nato tudi v reprezentančnem dresu. Slovenski košarkar pa je v sodelovanju z znamko Jordan poskrbel za izjemno reklamo za svoj novi mogel športnih čevljev, v reklami pa je združil ljubezen do košarke, avtomobilov in glasbe. 

Verjetno ste že zasledili, kako je z avtomobilom 'zarisal' svojo črto za trojko, med vožnjo pa je iz zvočnikov donela ena od njegovih najljubših pesmi 'Miki Milane' v izvedbi Vere Matović. Prav izbira pesmi za reklamo je dvignila veliko prahu, mnogi so menili, da bi bilo bolje, če bi izbral kakšno slovensko, a glede na to, da gre za njegovo najljubšo pesem, ki jo v Dallasu slišimo praktično na vsakem ogrevanju, mu resnično nihče ne bi smel oporekati. 

Oglasila pa se je tudi izvajalka pesmi, ki je bila presenečena nad Lukovo potezo: "Izjemno sem ponosna. Da me takšen športnik, kot je Luka Dončič uvrsti v takšno reklamo, je razlog za ponos. Tako sem srečna, pesem je planetarni hit," je za srbski Blic povedala Vera.