Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
16.07.2024 12:50:29
Deli članek:

Fantasy PLT je nazaj! Hitro sestavite svojo ekipo, v petek se začenja zares!

Ljubiteljice in ljubitelji simulacijske igrice Fantasy PLT boste prišli na svoj račun.

Angleška premier liga ima zagotovo najbolj prepoznavno in hkrati z naskokom najbolj igrano verzijo Fantasyja, svojo imajo tudi la liga, serie A, ligue 1 in Uefa z ligo prvakov, že vrsto let pa ima svojo tudi slovenska prva liga: Fantasy PLT, ki ga skupaj ustvarjata Ekipa SN in Nogometna zveza Slovenije.

Za vse tiste, ki vam igrica Fantasy ni blizu, naj samo na hitro predstavimo pravila: gre za strateško nogometno igro, v kateri tekmujete s prijatelji, sodelavci, številnimi znanimi imeni slovenskega športa in estrade – ter pravzaprav proti celotni Sloveniji. Na začetku sezone, ob prijavi ekipe, vsak virtualni menedžer dobi na voljo 100 enot in z njimi mora kupiti petnajst nogometašev iz slovenskih prvoligaških klubov, s katerimi bo začel sezono. Dva vratarja, pet branilcev, pet vezistov in tri napadalce. Enajst jih postavi v začetno enajsterico, štiri ima na klopi.

Pravila so jasna, zdaj pa hitro v akcijo, saj je spletna stran že odprta, svojo ekipo pa sestavite še pred začetkom prvega kroga, ki se bo začel s petkovo tekmo med Olimpijo in Primorjem. Registrirajte se na spletni strani https://fantasy.ekipasn.svet24.si/s, sestavite svojo ekipo, povabite prijatelje in tekmujte. Zabava je zagotovljena!