© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
16.07.2024 08:23:59
Deli članek:

Drugi zmagovalec Euro 2024: imamo zmagovalca nagradne igre!

Sutterstock
Nogometna žoga s prvenstva EURO 2024

Včeraj so bil razkriti zmagovalci EURO 2024, mi pa danes z velikim navdušenjem sporočamo, da smo dobili tudi zmagovalca naše nagradne igre, kjer ste imeli priložnost osvojiti originalno Adidasovo žogo s prvenstva EURO 2024.

Evropsko nogometno prvenstvo UEFA EURO 2024, ki je potekalo v Nemčiji, je bilo polno nepozabnih trenutke in neizmernega navdušenja vseh ljubiteljev nogometa. S tekmami v desetih mestih, vključno s Frankfurtom, Hamburgom, Münchnom in Berlinom, kjer je potekal veliki finale, bo ta dogodek pritegnil pozornost navijačev z vsega sveta.

S ponosom razglašamo, da je letošnji srečnež Tomaž Markun! Čestitamo Tomažu, ki bo zdaj ponosni lastnik te izjemne žoge.

Tomaž je pravilno odgovoril na naše nagradno vprašanje: Katera država si v celotni zgodovini tekmovanja UEFA EURO lasti največ zlatih odličij? Italija, Anglija ali Nemčija?

Pravilen odgovor med razpoložljivimi je Nemčija, s tremi odličji. Ta podatek nas vodi skozi bogato zgodovino UEFA EURO, kjer se najboljše reprezentance Evrope borijo za prestižni naslov.

Letošnja zmagovalka, Španija, si sedaj lasti rekordne štiri naslove. Z Nemčijo, ki ji s tremi naslovi tesno sledi, sta pravi velesili evropskega nogometa. Na tretjem mestu sta Italija in Francija, vsaka z dvema naslovoma prvakov. Nekaj pa je tudi narodov, ki so po enkrat osvojili pokal: Nizozemska, nekdanja Češkoslovaška (naslov zmagovalcev je bil nato prenešen na obe državi, Slovaško in Češko), Rusija (kot Sovjetska zveza), Grčija, Danska in Portugalska. Vsak od teh naslovov je v zgodovino nogometa zapisal edinstveno zgodbo.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri! Pridružite se nam še naprej pri praznovanju strasti do nogometa in podoživljanju nepozabnih trenutkov, ki smo jim bili priča ob EURO 2024.

Ponovno se vidimo čez štiri leta, za EURO 2028!