Upravna enota Ljubljana Svet24.si

Kako kaže s stavko na upravnih enotah?

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

tina maze pm Ekipa24.si

Brez dlake na jeziku! Tina Maze za številne ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

oblak Ekipa24.si

Grozljivi prizori v Španiji! Pred in med tekmo ...

tu
tu
0 10.02.2024 02:12:14

Žgečkljiva ponudba za zmagovalce SuperBowla! Se bosta orgije udeležila tudi Travis Kelce in Taylor Swift?

Druga nedelja v februarju. To leto v Nevadi, v mondenem Las Vegasu. San Francisco proti Kanasas Cityju.

V ZDA bo jutri ob izteku dneva oziroma že kar v zgodnjih ponedeljkovih urah po slovenskem času življenje zastalo. Vedno je tako, vsa država namreč spremlja najpomembnejšo športno prireditev v državi. SuperBowl ali bitko za prvaka lige NFL.

Za člane obeh ekip večjega motiva, kot je to pokal Vinca Lombardija, ne more biti. Ali pač? Lokalni bordel Chicken Runch je namreč še dodatno ogrel ozračje – zmagovalni ekipi je ponudil brezplačen maratonski seks z dekleti iz ene od najbolj znamenitih javnih hiš.

'Sextravaganza' - brezplačno! Tako pompozno sporočilo jutrišnjim tekmecem poslala dekleta. Bojda imajo ta konec tedna - prav zaradi SuperBowla - dela precej več kot je to običajno. Ligi NFL in ameriškemu nogometu nasploh, predvsem pa obema ekipama v finalu, se tako želijo primerno zahvaliti in izkazati hvaležnost. Na sicer nenavaden način, a tako, kot to najbolje znajo.

addison gray


Zmagovalci bodo lahko na ranču, kjer se nahaja bordel, uživali v vseh radostih, brez omejitev. Vse brezplačno. "To je edini način, da prvakom izkažemo spoštovanje in se jim zahvalimo za to, kar počnejo za našo industrijo," je dejala Addison Gray, ena od deklet.

Kot je pojasnila, paket užitka zajema celo brezplačno limuzino, dostop do bara, bazena, VIP-bungalovov in seveda posebno območje za seks. Omejitev ni. Celo več, dekleta za to prav posebno priložnost ponujajo še nekaj ekskluzivnega – zmagovalci SuperBowla bodo lahko v bordel pripeljali tudi svoje žene oziroma srčne izvoljenke.

"Če bo imel kakšen igralec željo, da bi nas obiskal z ženo ali s svojo punco, ne bo težave. Precej naših deklet je pripravljenih za akcijo v troje. Priredili bomo orgije in svingerske zabave. Vsi so dobrodošli, tako fantje kot tudi dekleta," je še dodala Addison.

alice little


Njena kolegica Alice Little pa je povabljencem sporočila, da bodo v bordelu preživeli noč, ki je ne bodo nikoli pozabili. "Prvaki se bodo pri nas počutili kot bogovi."

Kdo ve, morda se bosta v bordelu v primeru zmage Kansas Cityja oglasila tudi Travis Kelce in Taylor Swift.

Članki iz rubrike