severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Domagoj Ivanković Njena.si

Josip iz Botrov nasmejan, z ženo srečna na svojem

825117_f103tenis_koper03t Ekipa24.si

Joj, kaj se je zgodilo Oblakovi izbranki: Olga ...

nu
nu
0 05.02.2024 14:01:23

Edinstvena zabava za vso družino: Harlem Globetrotters se vračajo, prihajajo največji mojstri košarke na svetu!

Košarkarska akrobatska skupina Harlem Globetrotters se bo 4. marca 2024 v okviru svetovne turneje ustavila v ljubljanski Hali Tivoli.

Kaj? Ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete del svetovno znane globalne turneje Harlem Globetrotters, ko zavzamejo igrišče s trenutki izjemne košarkarske inovacije in neprimerljive ZABAVE za navijače. Oglejte si zvezde Globetrotterja V ŽIVO, kako PREIGRAVAJO, SE VRTIJO in ZABIJAJO KOŠE na poti mimo svojih neizprosnih tekmecev, Washington Generalsov! Presenečeni boste nad novimi osupljivimi triki, mojstrskimi veščinami vodenja žoge in VELIKO SMEHA z NOVIMI neprimerljivimi priložnostmi za sodelovanje navijačev pred igro, po tekmi in med igro.

Kdo? Oglejte si kako Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham in Thunder – če naštejemo samo nekatere – krožijo okoli Washington Generalsov NA IGRIŠČU in vzbujajo NAVDUŠENJE V MNOŽICI. Morda se boste celo znašli na sredini igrišča kot del POVSEM NOVEGA, Z NAVIJAČI POLNEGA spretnostnega šova ob polčasu!

Kdaj? 4. MAREC 2024



Kje? HALA TIVOLI-LJUBLJANA

O Harlem Globetrotters
Svetovno znani Harlem Globetrotters – začetniki košarkarskega sloga, ki ga izvajajo dinamični športniki z neprimerljivimi veščinami in vplivneži današnje igre. Ekipa je svojo ikonično blagovno znamko košarke predstavila v več kot 124 državah in ozemljih šestih celin od leta 1926. Zmagovalci 2 nagrad Cynopsis za športne medije in Emmy®, nominirani za svojo uspešnico tedenske serije NBC, "Harlem Globetrotters: Igraj naprej," še naprej podirajo ovire in ostajajo vodilni na področju raznolikosti, pravičnosti in vključenosti. Ponosni novinci v Spominskem hramu košarkarskih junakov v Naismithu nadaljujejo z njihovo misijo v košarkarski igri in svetu zagotavlja vznemirljivo in interaktivno zabavo. Če ste kdaj videli strel iz skoka, zabijanje ali zadetek s polovice igrišča, ste bili priča kreativnim potezam, ki so zaslovele z Globetrotters. Harlem Globetrotters International, Inc. je hčerinska družba Herschend Enterprises, največjega družinskega tematsko zabavnega podjetja v ZDA.

Članki iz rubrike