Aleksej Navalni Svet24.si

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri ...

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

pogacar Ekipa24.si

Odštevanja je konec! Najboljši kolesar na svetu ...

Več seksa, boljši možgani! Odkrito.si

Ženske, ki veliko seksajo ...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

nu
nu
0 05.02.2024 14:01:23

Edinstvena zabava za vso družino: Harlem Globetrotters se vračajo, prihajajo največji mojstri košarke na svetu!

Košarkarska akrobatska skupina Harlem Globetrotters se bo 4. marca 2024 v okviru svetovne turneje ustavila v ljubljanski Hali Tivoli.

Kaj? Ne zamudite edinstvene priložnosti, da postanete del svetovno znane globalne turneje Harlem Globetrotters, ko zavzamejo igrišče s trenutki izjemne košarkarske inovacije in neprimerljive ZABAVE za navijače. Oglejte si zvezde Globetrotterja V ŽIVO, kako PREIGRAVAJO, SE VRTIJO in ZABIJAJO KOŠE na poti mimo svojih neizprosnih tekmecev, Washington Generalsov! Presenečeni boste nad novimi osupljivimi triki, mojstrskimi veščinami vodenja žoge in VELIKO SMEHA z NOVIMI neprimerljivimi priložnostmi za sodelovanje navijačev pred igro, po tekmi in med igro.

Kdo? Oglejte si kako Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham in Thunder – če naštejemo samo nekatere – krožijo okoli Washington Generalsov NA IGRIŠČU in vzbujajo NAVDUŠENJE V MNOŽICI. Morda se boste celo znašli na sredini igrišča kot del POVSEM NOVEGA, Z NAVIJAČI POLNEGA spretnostnega šova ob polčasu!

Kdaj? 4. MAREC 2024Kje? HALA TIVOLI-LJUBLJANA

O Harlem Globetrotters
Svetovno znani Harlem Globetrotters – začetniki košarkarskega sloga, ki ga izvajajo dinamični športniki z neprimerljivimi veščinami in vplivneži današnje igre. Ekipa je svojo ikonično blagovno znamko košarke predstavila v več kot 124 državah in ozemljih šestih celin od leta 1926. Zmagovalci 2 nagrad Cynopsis za športne medije in Emmy®, nominirani za svojo uspešnico tedenske serije NBC, "Harlem Globetrotters: Igraj naprej," še naprej podirajo ovire in ostajajo vodilni na področju raznolikosti, pravičnosti in vključenosti. Ponosni novinci v Spominskem hramu košarkarskih junakov v Naismithu nadaljujejo z njihovo misijo v košarkarski igri in svetu zagotavlja vznemirljivo in interaktivno zabavo. Če ste kdaj videli strel iz skoka, zabijanje ali zadetek s polovice igrišča, ste bili priča kreativnim potezam, ki so zaslovele z Globetrotters. Harlem Globetrotters International, Inc. je hčerinska družba Herschend Enterprises, največjega družinskega tematsko zabavnega podjetja v ZDA.

Članki iz rubrike