Upravna enota Ljubljana Svet24.si

Kako kaže s stavko na upravnih enotah?

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

tina maze pm Ekipa24.si

Brez dlake na jeziku! Tina Maze za številne ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

oblak Ekipa24.si

Grozljivi prizori v Španiji! Pred in med tekmo ...

nu
nu
0 09.02.2024 11:54:29

Vse, kar morate vedeti pred nadaljevanjem Fantasy PLT! Pridružite se in osvojite lepe nagrade!

Prva liga je nazaj. In z njo tudi popularna igrica Fantasy PLT, v kateri se boste znova borili za zelo mikavne nagrade. Zmagovalec bo odšel na počitnice v Egipt, tudi ostale nagrade, ki jih podeljujeta turistična agencija Palma in generalni sponzor slovenske prve lige Telemach pa so zelo privlačne.

Pisali smo že o tem, da je igrica Fantasy PLT, ki sta jo skupaj ustvarila Ekipa SN in Nogometna zveza Slovenije, zraven pa sodeluje tudi Sportklub in seveda oba največja sponzorja, generalni sponzor slovenske prve lige Telemach in turistična agencija Palma, nazaj. Pisali smo tudi že o tem, da smo tudi letos za vse najboljše pripravili odlične nagrade in da tudi če ste izpustili prvi del sezone, nič ne de, ker smo pripravili tudi odlične nagrade za tiste, ki bodo najboljši zgolj v spomladanskem delu sezone.

Več o vsem tem TUKAJ.

Zdaj pa še nekaj zelo pomembnih informacij pred nadaljevanjem Fantasy PLT. Časa, da se prijavite in sestavite svojo ekipo, imate do sobote, 10. februarja do 13. ure, ko se začne tekma med Olimpijo in Rogaško. Izjemoma boste lahko ekipo sestavili do začetnega sodnikovega žvižga prve tekme v krogu. To pravilo velja zgolj za ta krog, za vse naslednje kroge bo veljalo pravilo, ki ga že poznate od prej, da morate ekipo sestaviti najkasneje do dve uri pred začetkom prve tekme v vsakem posameznem krogu. Skrajni rok za prvi spomladanski krog je, ponavljamo, 10. februar (13:00).

Pa še nekaj nasvetov glede same igrice. Pozimi so se karte seveda na novo premešale in ni nujno, da bodo tisti nogometaši, ki so vam jeseni prinesli največ točk, tako uspešno točke zbirali tudi spomladi. Recimo najboljši napadalec in prvi strelec prve lige, Rui Pedro, ki je jeseni zbral kar 100 fantasy točk, je trenutno v nemilosti pri Olimpiji, ki nanj ne računa več, ker ne želi podpisati nove pogodbe. Odlični Dardan Shabanhaxhaj, ki je jeseni zbral kar 97 točk, je zapustil Muro in slovensko prvo ligo. Enako velja za z naskokom najboljšega (točkovno gledano) nogometaša Rogaške Nejca Gradišarja, ki je bil prav tako zelo popularna izbira pri številnih Fantasy PLT igralcih.

Je pa v slovensko prvo ligo prišlo seveda tudi kar nekaj igralcev, ki bi morali redno zbirati veliko število točk. Antonio Marin pri Olimpiji denimo. Ali pa Maks Barišić, ki je slekel koprski dres in oblekel vijoličastega. Pa tudi Luka Menalo (Celje). Nemanja Motika (Olimpija) je bil jeseni zadržan, v zimskih pripravah je igral odlično. Arnel Jakupović je bil z naskokom najbolj razpoložen Maribora med zimskimi pripravami. Pri Celju se je vrnil njihov prvi strelec Aljoša Matko, zanimivih nogometašev ne manjka niti pri Kopru ali Domžalah.

Skratka, izbire je veliko, konec maja pa bo jasno, kateri Fantasy PLT igralci so imeli najbolj srečno roko in največ znanja pri sestavi svojih ekip. Tisti bodo tudi bogato nagrajeni.

Kliknite TUKAJ in se prijavite, sestavite svojo ekipo in zmagajte!

Članki iz rubrike