Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 16.01.2022 17:58:15

KAAJ?! Georgina RAZKRILA svoje težave! Življenje s Cristianom Ronaldom ima tudi SLABE PLATI!

Tudi slava ima svojo ceno.

Georgina in Cristiano Ronaldo sta v tem trenutku med najbolj izpostavljenimi zvezdniškimi pari na svetu. Ljubezen, ki se je rodila pred petimi leti, je zrasla na očeh javnosti, enako je z njunimi otroki. Cristiano Ronaldo je slave ter vseh njenih prednosti in slabosti že dobro vajen, med superzvezdnike nogometa se je izstrelil že v svoji mladosti, Georgina pa ima tovrstnih izkušenj precej manj.
V Argentini rojeni 27-letnici se je življenje čez noč postavilo na glavo, njeno pot od revščine do slave in bogastva pa bo Netflix podrobneje predstavil v dokumentarni seriji 'Soy Georgina', ki bo izšla konec januarja. Lepotica vedno poudarja, da živi sanjsko življenje, a je v nedavnem intervjuju za španski El Mundo priznala, da ima tudi to svojo ceno.
"Velikokrat gledam pare, ki hodijo v nakupovalne centre; nakupujejo, gredo v bližnji lokal na kavico. Takšne stvari pogrešam. Ne morem v bližnji lokal, obiski restavracij morajo biti strogo organizirani. S takšnim življenjem izgubiš vsakodnevne stvari, ki so bile prej samoumevne, Cris jih je izgubil že zdavnaj, jaz pred kratkim," je povedala Georgina.

Članki iz rubrike