Zvone Černač Svet24.si

Zaradi odločitve ministrov občine ob 16 ...

princ harry, meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da se ne vrne več na ...

pct, pct potrdilo, covidno potrdilo Svet24.si

Morajo inšpektorji res med goste v času ...

tito pacient ukc lj wiki Reporter.si

Ostarelemu Titu naj bi menjali kri - so ga pokonci...

janez jansa blaginja pl Necenzurirano

Ne zaradi opozicije, vaše neto plače ne bodo ...

YT Odkrito.si

Video, ki je presegel 10 milijard ogledov na ...

marko suler maribor Ekipa24.si

ZAMENJAVA za ... Mariborčani pripeljali OKREPITEV...

ue
ue
1 13.01.2022 13:31:23

UHHH! VRHUNSKO! Savinjčan dobil več kot 41.000 EVROV na športnih stavah, Ljubljančan pa nekaj več kot 10.000 EVROV (foto)

Športne stave so za nekatere kar glavni vir dohodka, večina pa jih seveda igra za zabavo. Toda to kar sta naredila ta teden...

V igri Športne loterije Slovenije 'gol napoved' je Ljubljančan tvegal in dobil. Včerajšnji pari mednarodnega nogometa so mu prinesli kar lep zaslužek. Sicer je moral biti kar precej prepričan, da se mu bo vse skupaj izšlo, saj je vplačal nekaj več kot 230 evrov. In, glej ga zlomka, zadel je obe superfinalni tekmi v Španiji in Italiji, pa tekmo premier lige, angleškega pokala in še tekmo serie A. Zagotovo je imel pri tem tudi nekaj sreče, toda zelo pametno je napovedal, tako da si je svoj bančni račun popravil za več kot 10.000 evrov. 

stave2

Še bolj zadovoljen pa je zagotovo tisti, ki je v Gornjem Gradu v Zgornji Savinjski dolini igral igro Športne loterije Toto gol. Vplačal je bore štiri evre, na koncu pa je bil dobitek več kot 48.000 evrov. Izjemno. Izplačanih je dobil sicer malce manj, nekaj več kot 41.000 evrov (po plačilu davka), toda tudi s tem je zagotovo več kot zadovoljen. 

stave1

Čestitke obema izjemnima igralcema športne napovedi in naj si privoščita. 

Članki iz rubrike