Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 13.01.2022 13:31:23

UHHH! VRHUNSKO! Savinjčan dobil več kot 41.000 EVROV na športnih stavah, Ljubljančan pa nekaj več kot 10.000 EVROV (foto)

Športne stave so za nekatere kar glavni vir dohodka, večina pa jih seveda igra za zabavo. Toda to kar sta naredila ta teden...

V igri Športne loterije Slovenije 'gol napoved' je Ljubljančan tvegal in dobil. Včerajšnji pari mednarodnega nogometa so mu prinesli kar lep zaslužek. Sicer je moral biti kar precej prepričan, da se mu bo vse skupaj izšlo, saj je vplačal nekaj več kot 230 evrov. In, glej ga zlomka, zadel je obe superfinalni tekmi v Španiji in Italiji, pa tekmo premier lige, angleškega pokala in še tekmo serie A. Zagotovo je imel pri tem tudi nekaj sreče, toda zelo pametno je napovedal, tako da si je svoj bančni račun popravil za več kot 10.000 evrov. 

stave2

Še bolj zadovoljen pa je zagotovo tisti, ki je v Gornjem Gradu v Zgornji Savinjski dolini igral igro Športne loterije Toto gol. Vplačal je bore štiri evre, na koncu pa je bil dobitek več kot 48.000 evrov. Izjemno. Izplačanih je dobil sicer malce manj, nekaj več kot 41.000 evrov (po plačilu davka), toda tudi s tem je zagotovo več kot zadovoljen. 

stave1

Čestitke obema izjemnima igralcema športne napovedi in naj si privoščita. 

Članki iz rubrike