princ filip, princ harry Svet24.si

Se je princ Harry spravil na pokojnega Filipa?

darja Svet24.si

Darja Gajšek ima ob rojstnem dnevu le eno željo

UV-jelincic family M24 Reporter.si

Jelinčiču se mudi še pred poletjem končati ...

Franc Jurša Svet24.si

Jurša: »Če sem čisto iskren, bi si želel, da ...

20210301-01049413 Necenzurirano

Parlamenta ni sesula opozicija, ampak vlada ...

Janko Sopar 2 Dobra karma

Janko Šopar po petih letih od upokojitve razkril,...

rastlinska hrana Njena.si

Z rastlinsko prehrano do ravnovesja v črevesju

nu
nu
1 29.04.2021 11:20:48

Dilettina IZPOVED, ki je zatresla ITALIJO! Lepi Italijanki je prekipelo, spregovorila tudi o IBRAHIMOVIĆU ...

Prelestni Italijanki je prekipelo.

Simpatična italijanska novinarka in televizijska voditeljica Diletta Leotta je bila še pred nekaj leti precej neznan obraz. Pokrivala je tekme nižje italijanske lige, vodila drugorazredne prireditve, s pomočjo Instagrama pa je postala prava zvezda. Diletta danes dela kot radijska voditeljica, za globalno storitev pretakanja videoposnetkov s športnimi naročninami DAZN skrbi za prenose tekem italijanske serie A, ob tem pa se je preizkusila tudi kot voditeljica slovitega italijanskega glasbenega festivala Sanremo.

Popularnost pa je s seboj prinesla tudi manj prijetne posledice, praktično je ni poteze, ki bi jo lahko skrila pred očmi javnosti, tamkajšnji mediji pa jo stalno povezujejo s kakšnim novim ljubimcem. Zdaj ji je prekipelo, po vseh 'romancah' z Zlatanom Ibrahimovićem, podpredsednikom Rome in koncu razmerja s turškim televizijskem igralcem se je oglasila prek Instagrama.

"Storila sem napako, ker sem tako dolgo molčala o vsem tem. Poslušala se trače in laži, morala gledati drone pred svojo hišo. Utrujena sem od vsega tega, dovolj imam," je uvodoma začela Diletta in nadaljevala: "Zakaj to pišem? Nedopustno se mi zdi, da so me označili za nekakšno ljudožerko, ki ne zna ljubiti. Nikar ne mislite, da iščem uspeh zgolj na račun šminke, obleke, fotografij in oblin! Kakšne laži o mojem ljubezenskem življenju moram poslušati, jaz pa nikogar ne obsojam niti ne zmerjam. Zakaj ženska ne more imeti prijatelja? Ali mora biti takoj ljubimec? Če grem z nekom na pijačo, je takoj govora o novi ljubezni. Če posnamem reklamo z znanim nogometašem, se takoj govori o večmesečni skrivni ljubezni. Ali mora biti to, da se družim z lepim igralcem in sva skupaj srečna, izmišljena zgodba? Zakaj bi govorila o krizi v ljubezni, če se v času lockdowna odrečem čudovitemu potovanju v tujino?"

Značke: leotta, ibrahimović

Članki iz rubrike