profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 29.04.2021 11:20:48

Dilettina IZPOVED, ki je zatresla ITALIJO! Lepi Italijanki je prekipelo, spregovorila tudi o IBRAHIMOVIĆU ...

Prelestni Italijanki je prekipelo.

Simpatična italijanska novinarka in televizijska voditeljica Diletta Leotta je bila še pred nekaj leti precej neznan obraz. Pokrivala je tekme nižje italijanske lige, vodila drugorazredne prireditve, s pomočjo Instagrama pa je postala prava zvezda. Diletta danes dela kot radijska voditeljica, za globalno storitev pretakanja videoposnetkov s športnimi naročninami DAZN skrbi za prenose tekem italijanske serie A, ob tem pa se je preizkusila tudi kot voditeljica slovitega italijanskega glasbenega festivala Sanremo.


Popularnost pa je s seboj prinesla tudi manj prijetne posledice, praktično je ni poteze, ki bi jo lahko skrila pred očmi javnosti, tamkajšnji mediji pa jo stalno povezujejo s kakšnim novim ljubimcem. Zdaj ji je prekipelo, po vseh 'romancah' z Zlatanom Ibrahimovićem, podpredsednikom Rome in koncu razmerja s turškim televizijskem igralcem se je oglasila prek Instagrama.

"Storila sem napako, ker sem tako dolgo molčala o vsem tem. Poslušala se trače in laži, morala gledati drone pred svojo hišo. Utrujena sem od vsega tega, dovolj imam," je uvodoma začela Diletta in nadaljevala: "Zakaj to pišem? Nedopustno se mi zdi, da so me označili za nekakšno ljudožerko, ki ne zna ljubiti. Nikar ne mislite, da iščem uspeh zgolj na račun šminke, obleke, fotografij in oblin! Kakšne laži o mojem ljubezenskem življenju moram poslušati, jaz pa nikogar ne obsojam niti ne zmerjam. Zakaj ženska ne more imeti prijatelja? Ali mora biti takoj ljubimec? Če grem z nekom na pijačo, je takoj govora o novi ljubezni. Če posnamem reklamo z znanim nogometašem, se takoj govori o večmesečni skrivni ljubezni. Ali mora biti to, da se družim z lepim igralcem in sva skupaj srečna, izmišljena zgodba? Zakaj bi govorila o krizi v ljubezni, če se v času lockdowna odrečem čudovitemu potovanju v tujino?"

Značke: leotta, ibrahimović

Članki iz rubrike