nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

Alja Kapun Odkrito.si

Te nič ne briga!

Britney Spears Njena.si

Britney Spears sodnici razkrila življenje v ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 23.04.2021 11:10:35

Manner prejel nagrado Best Buy Award v kategoriji napolitank

Podjetje Manner je v kategoriji napolitank prejelo nagrado Best Buy Award za zagotavljanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno!

Nagrada Best Buy Award je jasen pokazatelj, da izdelki in storitve izpolnjujejo najstrožja merila kakovosti in hkrati ponujajo pošteno razmerje med kakovostjo in ceno. V Sloveniji je nagrado Best Buy Award 2021/22 prejel avstrijski proizvajalec napolitank Manner.

Vprašanje v spletni anketi, pri kateri je bila uporabljena metoda CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) in v kateri je sodelovalo 1200 slovenskih udeležencev (uporabnikov interneta, starejših od 17 let), se je glasilo:
»Navedite ime proizvajalca oziroma dobavitelja napolitank, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.« Najpogostejši odgovor je bil: MANNER.


Vprašanje je bilo odprtega tipa (brez ponujenih možnih odgovorov), tako so lahko anketiranci izključno na podlagi lastnih izkušenj navedli, katera blagovna znamka po njihovem mnenju zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Manner se je tako že drugič zapored razveselil priznanja »Best Buy Award – št. 1 – Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo« v kategoriji napolitank. To priznanje bo Manner uporabljal tako v B2C- kot tudi v B2B-komunikaciji.

Pozitivni rezultati te ankete so pokazali, da je podjetje Manner ponovno uspešno izpolnilo svoje poslanstvo in slovenske ljubitelje Mannerjevih izdelkov vnovič prepričalo z izjemno kakovostjo in poštenimi cenami.

Značke: manner, napolitanke

Članki iz rubrike