mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

tu
tu
0 14.09.2020 15:46:48

HUH, DLAKE POKONCI! Poglejte, na kakšen način se je legendarni Španec POKLONIL Kobeju Bryantu (foto)

Reuters
Ko je Pau Gasol pred dvanajstimi leti dres Memphisa zamenjal za dres Los Angeles Lakersov, se je čez noč močno povezal z zvezdnikom Jezernikov Kobejem Bryantom.

Njuno prijateljstvo se je ob osvojitvi dveh šampionskih prstanov (2009 in 2010) še poglobilo. Pau je postal tesen družinski prijatelj, za vse štiri Bryantove hčere je bil 'Uncle Pau' (stric Pau).

Grozljiva tragedija na začetku leta  helikopterska nesreča Bryanta, njegove 13-letne hčere Gianne in še sedem preostalih potnikov na obronkih Los Angelesa  je močno zarezala v družino Bryant, v številne družinske prijatelje (med katerimi sta bila tudi Gasol in njegova žena), v celotni Los Angeles ter ves košarkarski svet.

Španski košarkar in njegova izvoljenka Catherine McDonnell  poročena sta od lani poleti  sta v teh dneh postala ponosna starša deklice, ki sta jo poimenovala Elisabet Gianna. "Končno je na svet prišel najin dojenček! Porod je potekal brez težav. Ne moreva biti bolj srečna. Elisabet Gianna Gasol  to je zelo pomembno ime za najino super prekrasno hčerko," je na družbenem omrežju zapisal Pau.

Kobejeva žena Vanessa, ki je tudi po Kobejevi smrti ohranila trdno vez s Paujem in Catherine, je bila ob tej prekrasni gesti nadvse ganjena.

Članki iz rubrike