stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
0 11.09.2020 14:23:25

Nova različica priljubljenega vozila: Tukaj je Suzuki Jimny N1!

Suzuki v Evropi predstavlja lahko gospodarsko vozilo Jimny.

Suzuki predstavlja novo dvosedežno lahko gospodarsko različico že znanega majhnega in lahkega terenskega vozila Jimny. Model vse od predstavitve v letu 2018 privablja tako zasebne kupce kot profesionalne uporabnike, ki potrebujejo vozilo s pristnimi terenskimi zmogljivostmi.

Da bi zadovoljili potrebe uporabnikov, je novo lahko gospodarsko vozilo Jimny opremljeno z izdatnim prostorom za prtljago, ki vključuje ravno dno in varnostno pregrado za tovor.

Poudarki novega lahkega gospodarskega vozila Jimny:


- Pristne terenske zmogljivosti: Lahko gospodarsko vozilo Jimny ponuja enako pristno, neizprosno terensko izkušnjo po željah uporabnika kot potniška različica, z vsemi ključnimi elementi: letvenim okvirjem, tremi koti, trivodilno togo premo ter sistemom ALLGRIP PRO, štirikolesnim pogonom z reduktorjem.

- Priročen prostor za prtljago: Lahko gospodarsko vozilo ponuja več uporabnosti s prostornino 863 litrov, kar je 33 litrov več kot potniška različica z zloženimi sedeži. Ima tudi izravnano dno, ki poveča uporabnost, in varnostno pregrado, ki varuje tovor pred pomikom v kabini.

- Napredni varnostni sistemi: Za manj skrbi med vožnjo, tako na cesti kot pri terenski vožnji, je različica lahkega terenskega vozila opremljena z enakimi varnostnimi sistemi kot potniška različica, vključno s sistemom za samodejno zaviranje v sili z dvema senzorjema, ki sproži samodejno zaviranje v izogib trčenju, ter sistemom za pomoč pri speljevanju v klanec in sistemom za nadzor spusta, ki pomagata pri vožnji po terenu. Na novo je dodana funkcija eCall, funkcija samodejnega klica v sili v primeru trka.

Galerija
Značke: suzuki, avtomobil

Članki iz rubrike