polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za sredo, 8. aprila

uros slak pl Reporter.si

Bodo tako kot v času osamosvajanja Slovenije, ko ...

zdravniki Svet24.si

Kdo so mladi zdravniki in zakaj gredo med ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Zakaj prvi "proti-korona" zakon še ne velja?

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

Cristian Baranašič Njena.si

Zmagovalec šova v solzah, umrla je njegova ...

tu
tu
5 24.02.2020 10:22:17

Ufff, odmevno RAZKRITJE: Košarkarski reprezentant LJUBI vročo in divjo slovensko zvezdnico! Ona je ... (foto)

Medtem ko se okoli slovenske košarkarske reprezentance dviga precej prahu zaradi slabega vstopa v kvalifikacije za evropsko prvenstvo, pa vsaj enega med njimi med vsemi kritikami greje sveža zaljubljenost.

Po pisanju zadnje izdaje tabloida Nova v domu primorske pevke Lee Sirk že nekaj časa stvari niso bile na svojem mestu. In zdaj je postalo jasno – Lea je namreč sveže zaljubljena v slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića. Skupaj sta menda že nekaj mesecev, parček pa se tudi ne skriva več, saj po Obali hodita z roko v roki, opazili so ju tudi na večerji.

Nekdanja evrovizijska predstavnica in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Lea Sirk, je bila vrsto let srečna v objemu nekaj let starejšega partnerja Gabra Radojeviča, glasbenega producenta, ki ji je napisal vse njene pesmi. In čeprav je pevka še maja lani na družbenih omrežjih pisala: "Gaber, rada te imam do lune in nazaj," je zdaj jasno, da ljubezni med njima očitno ni več. 


lea sirk alen hodzic


Že na začetku januarja so dobro obveščeni viri namignili, da pevka Lea Sirk ni tak angelček, kot se rada predstavlja javnosti. "Samo da veste, Lea Sirk se je zapletla v romantično razmerje s poročenim moškim!" Naposled se je izkazalo, da gre za kapetana koprskega košarkarskega kluba in slovenskega košarkarskega reprezentanta Alena Hodžića, ki se je pred kratkim ločil od svoje žene Alme, s katero je bil poročen le dobri dve leti.

Leo je bilo v zadnjem obdobju mogoče opaziti tudi na tekmah Kopra Primorske, katerega ambasadorka je. Obenem 30-letna pevka seveda srčno navija za svojega novega, sicer tri leta mlajšega izbranca, ki ga je že predstavila svojima otrokoma.

Članki iz rubrike