ženska Dobra karma

Odnos z mamo je pogosto najbolj boleč, ker je tak...

poroka, koronavirus Svet24.si

Kacin žuga z drastičnim ukrepom: »Če rečeš ...

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

ograja, žičnata ograja Svet24.si

Afera žičnata ograja: Brez obtožnice v pozabo

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Četrtina članov DeSUS se je uprla Pivčevi

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

ku
ku
1 15.02.2020 08:31:59

PRELOMNICA v življenju hrvaške lepotice in ene najlepših športnic na zemeljski obli (FOTO)

sn
Pri 31 letih je bila primorana prekiniti svojo športno kariero.

Že dolgo velja za eno najlepših, če ne kar najlepšo športnico pod koši. Ne le na Hrvaškem, ampak tudi širše. In nemara celo ne le pod koši, ampak tudi širše. Šibenčanka Antonia Mišura, ki je od leta 2015 pravzaprav Antonia Sandrić, je skorajda več slave požela zaradi svojega izgleda kot pa zaradi svoje igre. Pa ni igrala slabo. Nasprotno, po odhodu iz domačega Jollyja je s košarko kruh služila v Franciji, Španiji in nazadnje na Poljskem.

misura 2
sn


Antonia se je vzela s svojo ljubeznijo iz mladosti, s prav tako košarkarjem Markom sta prijateljevala še iz časov pred polnoletnostjo. In pred enajstimi dnevi sta dobila hčerko Taro. Namesto žoge, treningov in tekem se 31-letna lepotica zdaj ukvarja s povsem drugimi stvarmi. "Hahaha, mislila sem, da so treningi najtežja stvar v življenju. Amapak, zelo sem se motila. No, to so zdaj sladke skrbi in obveznosti. Dan gre mimo, kot bi mignil. Okoli otroka se stalno nekaj dogaja. Tudi ko spi, jo stalno gledam, spremljam. Ko se prebudi, ji je treba zamenjati planičko, jo podojiti, jo nositi sem ter tja, jo uspavati ... Vedno je precej dela."

Na vprašanje, ali se bo vrnila k profesionalnemu igranju košarke, skomigne z rameni: "Iskreno, ne vem. Vse je mogoče. Kar se mene tiče, bi kar zdaj odšla telovadit. Bomo videli, ampak zdaj je na prvem mestu Tara in njen razvoj. Kariera lahko počaka."

misura 7
sn

misura 6
sn

misura 5
sn

misura 4
sn

misura 3
sn

Članki iz rubrike