ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

pr
pr
1 12.02.2020 14:51:36

A1 v partnerstvu z NBA v Sloveniji ponuja storitev NBA League Pass

Reuters
A1 Slovenija je v svojo ponudbo dodala storitev pretočnega videa na zahtevo NBA League Pass, ki omogoča spremljanje košarkarskih tekem lige NBA po izboru naročnika kjerkoli in kadarkoli.

A1 z vpeljavo NBA League Pass krepi svojo ponudbo zabave in vsebin, v kateri sta na primer tudi že HBO GO in Voyo.

NBA League Pass je storitev, ki ljubiteljem tekem NBA omogoča ogled tekem lige NBA v živo, po izboru naročnika, omogoča dostop do arhiva posnetkov tekem, preteklih vrhuncev ekskluzivnih intervjujev in preostalega dogajanja v ligi NBA ter zagotavlja vpogled v statistike klubov in dodatne informacije o NBA-igralcih ter njihovih rezultatih v celotni sezoni NBA. Aplikacija je na voljo na večini naprav.

Uporabnik pridobi dostop do aplikacije NBA League Pass hitro in enostavno prek portala Moj A1 ali na prodajnem mestu. Za to ne potrebuje kreditne kartice, saj se storitev zaračuna na mesečnem računu. Posamezni uporabnik lahko aktivira in dostopa do enega paketa hkrati, kadarkoli lahko paket tudi spremeni.

NBA League Pass je na voljo s tremi različnimi paketi. Uporabniki lahko izbirajo med paketom NBA League Pass, ki omogoča popoln dostop do vsebin NBA po ceni 11,99 evra na mesec, paketom NBA League Pass – Game Choice, pri katerem si lahko izberejo do osem tekem na mesec po svoji izbiri s ceno 4,99 evra na mesec, in paketom NBA League Pass – 3 Game Choice, ki omogoča spremljanje do treh tekem na mesec po lastni izbiri po ceni 2,99 evra na mesec. Če si v posameznem mesecu ne pogledajo pripadajočega števila tekem iz paketa, se te prenesejo v naslednji mesec.

NBA League Pass je namenjen vsem mobilnim uporabnikom, v okviru programskih sklopov pa so paketi NBA League Pass namenjeni vsem uporabnikom fiksnih naročniških paketov A1 Kombo. Oboževalci v Sloveniji bodo lahko spremljali vse svoje najljubše ekipe in igralce iz lige, vključno s Slovenci Luko Dončićem (Dallas Mavericks), ki bo ta teden igral na svoji prvi tekmi NBA All Star, Goranom Dragićem (Miami Heat) in Vlatkom Cancarjem (Denver Nuggets).Več informacij o novih paketih NBA League Pass: https://www.a1.si/nba-league-pass

Značke: moj-a1, nba, luka-dončić

Članki iz rubrike