Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

tu
tu
9 06.02.2020 10:30:48

Američani sprožili pravo dramo: Luka se vozi okrog z zlomljenim srcem, sta se z Anamario razšla?

Če Luka Dončić ne igra, je pod drobnogledom njegovo zasebno življenje.

Luka Dončić je v letu in pol, kolikor traja njegova kariera v ligi NBA, postal velik zvezdnik ter ljubljenec navijačev Dallasa in košarkarskih navdušencev nasploh. To pa pomeni tudi, da se praktično ne more več prosto sprehoditi po ulicah Dallasa, in tako so pod drobnogledom vse njegove poteze na igrišču kot tudi vsak korak v zasebnem življenju. 

V času družbenih medijev je lahko to še posebej nevarno in dvorezen meč. Tako so Američani na forumu reddit sprožili debato o ljubezenskem življenju zvezdnika Dallasa oziroma bolje rečeno špekulacije o tem, da je Dončić samski. Kot je uporabnik zapisal (moderatorji so medtem njegov zapis izbrisali), je na to idejo prišel zato, ker je Dončić v avtomobilu poslušal dve pesmi, povezani s strtim srcem, in sicer pesem skupine Game Over - Ubila si del mene in Severinino Kao. Pika na i pa je po njegovem zapisu podatek, da na instagramu v profilu nima več Anamarijine začetnice, ona pa ne njegove.

"Ne pozabite, da sta ga Kobejeva in Giannina smrt prizadela. Morda je zaradi poškodbe ogrožena "All-Star tekma“. Vesolje se je zarotilo proti našemu fantu. Po mestu se vozi zlomljen, brez vodstva, izgubljen. Cuban mora ukrepati," je se še glasil komentar, pod njim pa se je sprožila debata, ali je vse to res ali gre za nepomembno špekulacijo zaskrbljenega navijača. Večina jih vseeno meni, da je debata brezpredmetna, je pa dvignila veliko prahu tako v ZDA kot tudi v Sloveniji. 

Članki iz rubrike