ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

tu
tu
9 06.02.2020 10:30:48

Američani sprožili pravo dramo: Luka se vozi okrog z zlomljenim srcem, sta se z Anamario razšla?

Če Luka Dončić ne igra, je pod drobnogledom njegovo zasebno življenje.

Luka Dončić je v letu in pol, kolikor traja njegova kariera v ligi NBA, postal velik zvezdnik ter ljubljenec navijačev Dallasa in košarkarskih navdušencev nasploh. To pa pomeni tudi, da se praktično ne more več prosto sprehoditi po ulicah Dallasa, in tako so pod drobnogledom vse njegove poteze na igrišču kot tudi vsak korak v zasebnem življenju. 

V času družbenih medijev je lahko to še posebej nevarno in dvorezen meč. Tako so Američani na forumu reddit sprožili debato o ljubezenskem življenju zvezdnika Dallasa oziroma bolje rečeno špekulacije o tem, da je Dončić samski. Kot je uporabnik zapisal (moderatorji so medtem njegov zapis izbrisali), je na to idejo prišel zato, ker je Dončić v avtomobilu poslušal dve pesmi, povezani s strtim srcem, in sicer pesem skupine Game Over - Ubila si del mene in Severinino Kao. Pika na i pa je po njegovem zapisu podatek, da na instagramu v profilu nima več Anamarijine začetnice, ona pa ne njegove.

"Ne pozabite, da sta ga Kobejeva in Giannina smrt prizadela. Morda je zaradi poškodbe ogrožena "All-Star tekma“. Vesolje se je zarotilo proti našemu fantu. Po mestu se vozi zlomljen, brez vodstva, izgubljen. Cuban mora ukrepati," je se še glasil komentar, pod njim pa se je sprožila debata, ali je vse to res ali gre za nepomembno špekulacijo zaskrbljenega navijača. Večina jih vseeno meni, da je debata brezpredmetna, je pa dvignila veliko prahu tako v ZDA kot tudi v Sloveniji. 

Članki iz rubrike