polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

italija, koronavirus, smrtne žrtve, Ponte San Pietro Bergamo Svet24.si

Toliko smrti zaradi covida-19 napovedujejo ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

koronavirus, ukc-ljubljana, vstopna-točka, klinični-center Svet24.si

"Ogorčenje ljudi na terenu je strašno. Ne vem, ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Muzej norosti 1 Odkrito.si

»Marsikoga so v norišnico spravili za nekaj dni,...

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

zu
zu
0 05.02.2020 11:09:32

Tina MAZE z izjemno ČUSTVENO izpovedjo o težki poti do ZANOSITVE: Anouk se sploh ne bi rodila, če ...

Arsen Perić
Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze je do zdaj najbolj iskreno spregovorila o materinstvu in hčerki Anouk.

Tina Maze se je po rojstvu hčerke Anouk, ki bo ta konec tedna dopolnila dve leti, umaknila iz soja žarometov in svoje družinsko življenje skriva pred radovedno javnostjo. Tokrat je v oddaji Preverjeno prvič zelo iskreno spregovorila o materinstvu, o težki poti do zanositve. "Anouk se ne bi rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov in sem jim res ekstremno hvaležna. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame z Matjažem Tureljem na čelu in ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Kar precej stvari je bilo treba rešiti, preden se je Anuk sploh rodila. Ko greš enkrat čez to, razumeš, koliko težav imajo ženske pri zanositvi," je v pogovoru za Preverjeno povedala Tina Maze.

"Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, saj imam nekaj prijateljev, ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To, kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam. Pogrešal sem jo kar nekaj časa," pa se je raznežil tudi njen partner Andrea Massi, ki deluje srečno kot že dolgo ne in ki je zelo zgodaj izgubil starše. 

Članki iz rubrike