Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
0 05.02.2020 11:09:32

Tina MAZE z izjemno ČUSTVENO izpovedjo o težki poti do ZANOSITVE: Anouk se sploh ne bi rodila, če ...

Arsen Perić
Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze je do zdaj najbolj iskreno spregovorila o materinstvu in hčerki Anouk.

Tina Maze se je po rojstvu hčerke Anouk, ki bo ta konec tedna dopolnila dve leti, umaknila iz soja žarometov in svoje družinsko življenje skriva pred radovedno javnostjo. Tokrat je v oddaji Preverjeno prvič zelo iskreno spregovorila o materinstvu, o težki poti do zanositve. "Anouk se ne bi rodila, če ne bi imela pomoči zdravnikov in sem jim res ekstremno hvaležna. V UKC Ljubljana so vedno zelo lepo skrbeli zame z Matjažem Tureljem na čelu in ostali zdravniki, ki so skrbeli za moje ginekološke težave. Kar precej stvari je bilo treba rešiti, preden se je Anuk sploh rodila. Ko greš enkrat čez to, razumeš, koliko težav imajo ženske pri zanositvi," je v pogovoru za Preverjeno povedala Tina Maze.

"Težko je s par besedami povedati, kako je imeti majhnega otroka in imeti to srečo, saj imam nekaj prijateljev, ki nimajo te sreče. To ti da nesmrtnost, ko imaš otroka, postaneš nesmrten, ker se tvoji geni pojavljajo naprej. To, kar mi je manjkalo, je družina in zdaj to imam. Pogrešal sem jo kar nekaj časa," pa se je raznežil tudi njen partner Andrea Massi, ki deluje srečno kot že dolgo ne in ki je zelo zgodaj izgubil starše. 

Članki iz rubrike