Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

vulkanske kamnine, gmota Svet24.si

VIDEO in FOTO: Avstraliji se bliža ogromna ...

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

IMG_0363 Njena.si

Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam

nu
nu
1 25.06.2019 11:55:20

KONEC VELIKE LJUBEZNI: Pamela Anderson s hudimi obtožbami na račun francoskega NOGOMETAŠA

Pamela Anderson - nekoč
vszi
Pamela Anderson je prekinila razmerje s francoskim nogometnim zvezdnikom.

Hollywoodska zvezdnica Pamela Anderson, ki je zaslovela z vlogo v seriji Obalna straža, je bila zadnji dve leti v zvezi z 18 let mlajšim francoskim nogometašem Adilom Ramijem, ki v zadnjih dveh letih nosi dres Marseilla. 


Bila sta ljubljenca tabloidov in rumenega tiska, zdaj pa je kot vse kaže konec ljubezni. Svetu je to sporočila kar prek socialnega omrežja. Kanadska zvezdnica je v zapisu na instagramu Ramija med drugim obtožila, da jo je varal. »Zadnji dve leti mojega življenja sta bili ena velika laž. Bila sem prevarana, zavedena sem bila, da gre za veliko ljubezen. Uničena sem, ko sem v zadnjih dveh dnevih spoznala, da je živel dvojno življenje. Včasih se je šalil na račun drugih igralcev, ki so imeli ljubice v isti ulici kot žene. O njih je govoril, da so pošasti... Vsem je lagal. Kako je možno, da nadzoruje srca dveh različnih žensk... On je pošast...« je med drugim zapisala 51-letna Kanadčanka, ki je Francoza obtožila tudi fizičnega in psihičnega nasilja, zaradi česar je najela tudi telesnega stražarja.

Andersonova ima sicer pestro zgodovino, ko je govora o zasebnem življenju, med drugim je hodila s Tommyjem Leejem, Marcusom Schenkenbergom, Kid Rockom in Rickom Salomonom.

Članki iz rubrike