reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 20.06.2019 14:35:15

Ste vedeli, da smo spačka sestavljali tudi v Sloveniji?

Ste vedeli, da je bil prvi spaček v Sloveniji sestavljen leta 1959?
Promocijsko gradivo
Citroën prav letos obeležuje zavidljivih in izjemno uspešnih 100 let. V Sloveniji so prisotni že 60 let in uspešno soustvarjajo zgodovino znamke z zanesljivo prodajno servisno mrežo, marsikdo pa pravzaprav niti ne ve, da je bil prvi spaček v Sloveniji sestavljen leta 1959.

Citroën 2CV, sprva simboličen avtomobil iz hiše Citroën, kasneje pa ena od največjih avtomobilskih legend, je v preteklem stoletju zbujal vsesplošno občudovanje in navdušenje kot še noben avto doslej. ''Več kot le avtomobil, življenjski slog,'' je temeljna sporočilnost avtomobila, ki smo ga Slovenci popolnoma posvojili kot spačka. Znamka pa še danes navdušuje voznike po svetu.

Citroën letos obeležuje 100 let inovacij in drznosti!

Letošnja proslavitev stoletnice Citroëna je pravzaprav proslavitev stoletnice obstoja znamke, ki se povsem osredotoča na človeka in navdihuje druge znamke ter vse generacije po svetu. Vsekakor gre za znamko, ki že od nekdaj prodira v prihodnost avtomobilizma in ponuja inovativne rešitve za uporabnike, tako z vidika edinstvenega dizajna in udobja kot tudi tehnoloških inovacij. Ob stoletnici častijo ljudsko ikono, simbol drznosti in kreativnosti ter življenjskega sloga na francoski način po vsem svetu.

CITROEN-ADVERTORIAL_1
Citroën že 100 let navdušuje voznike po svetu.
Promocijsko gradivo

Kaj se je spremenilo v teh stotih letih?

Citroën še vedno skrbi za udobje in brezskrbnost voznikov, med drugim tudi s klubom zvestobe MyCITROËN plus, članstvo v klubu pa je za stranke, ki so pri serviserju vpisane v sistemu, brezplačno. Tako lahko koristijo številne ugodnosti v skladu s pogoji kluba.

Prav slednji bodo imeli ob stoletnici Citroëna posebno priložnost, da v stotih dneh osvojijo katero izmed stotih nagrad, ki jih ponujajo. Atraktivne in uporabne nagrade, ki bodo odsevale noto stoletnice znamke Citroën, si bodo lahko zagotovili člani kluba MyCITROËN plus, ki bodo opravili nakup izdelkov ali storitev na servisih Citroën ter izpolnili spletno prijavo ali odgovorili na nagradno vprašanje na temo poznavanja znamke Citroën. Več o nagradni igri preverite >>> TUKAJ

CITROEN-ADVERTORIAL_2
Poskrbite za svoje vozilo in si zagotovite brezskrbno dopustovanje!
Promocijsko gradivo

Ste lastnik vozila Citroën in bi želeli prejeti številne ugodnosti skozi vse leto, in ne samo v stotih dneh praznovanja?

Ker je vozila treba redno in skrbno vzdrževati, se lahko vozniki zanesejo na pooblaščeno servisno mrežo Citroën, ki ponuja vse za vaše vozilo: od posebne, cenovno ugodne ponudbe ustreznih izdelkov in dodatne opreme do najboljšega rednega vzdrževanja in obenem koriščenja ugodnosti iz naslova MyCITROËN plus za vozila Citroën, starejša od dveh let. Vsak Citroën ima namreč svoj načrt rednega vzdrževanja, ki se razlikuje glede na model vozila in tip motorja. Pooblaščeni serviserji Citroën vedo in znajo stranki razložiti, kaj potrebuje vozilo ob trenutnem in vsakem naslednjem servisu. Visoko usposobljeni mehaniki poskrbijo za optimalno opravljeno servisno storitev, pri čemer uporabljajo originalne nadomestne dele.

Popusti, ki rastejo z leti … 

Višina popustov narašča s starostjo vozila Citroën: voznik, ki vozi dve leti staro vozilo, prejme 10-odstotni popust za nadomestne dele, voznik z avtomobilom, starejšim od sedmih let, lahko uveljavi kar 35-odstotni popust na originalne nadomestne dele in do 17,5-odstotni popust na olja ter maziva TOTAL, ki jih priporoča proizvajalec vozil Citroën.

»Vsebina« rednega vzdrževalnega pregleda je, poleg izbranega modela vozila in tipa motorja, odvisna tudi od:

• števila prevoženih kilometrov,
• starosti vozila,
• tipa motorja vozila,
• načina vožnje (za podatke o izrednih pogojih uporabe preglejte svojo knjižico vzdrževanja).

Preverite posebno ponudbo dodatne opreme za člane >>> TUKAJ. 

Do 31. 8. 2019 je vsem članom kluba MyCITROËN plus na voljo originalna dodatna oprema po posebej ugodni ponudbi:

Nosilci za kolesa – 40 % popusta
Gumi in tekstil tepihi – 40 % popusta
Sedežne prevleke – 40 % popusta

CITROEN-ADVERTORIAL_6
Pooblaščena servisna mreža Citroën poskrbi za vaše vozilo.
Promocijsko gradivo

Članstvo v klubu MyCITROËN plus lastnikom vozil Citroën dejansko prinaša številne ugodnosti skozi vse leto.

Štirje dobri razlogi za članstvo:

• prihranki kar do 40 % na dodatno opremo, ki je sezonsko prilagojena, 
• do 35 % prihranka pri servisnih ugodnostih – popusti naraščajo s starostjo vozila, 
• do 17,5 % prihranka pri oljih in mazivih TOTAL, 
• redno obveščanje članov o vseh ugodnostih, ponudbah in novostih.

CITROEN-ADVERTORIAL_5
Citroën že 100 let navdušuje voznike po svetu.
Promocijsko gradivo

Kako se včlaniti?

Prek spletnega obrazca ali pa se oglasite v vam najbližjem pooblaščenem servisu Citroën oziroma pokličite na brezplačno št. 080 30 15! 

Preverite tudi ponudbo Izdelkov meseca

Citroën za širši krog strank (tudi voznikov drugih znamk) v svoji servisni mreži Citroën prilagaja ponudbo nepogrešljivih izdelkov, ki so sezonsko zanimivi, uporabni in cenovno nadvse konkurenčni - tako imenovani Citroën Izdelek meseca. Do konca julija je skrbnim voznikom na voljo Tekočina za čiščenje vetrobranskih stekel za le 1,25 € in Organizator prtljažnega prostora za samo 14,99 €. 

Članki iz rubrike