ZADREGA, OBREZ Svet24.si

Težava, ki se je ne smemo sramovati

werner Dobra karma

Astro analiza: črni roker je prava Wernerjeva ...

horoskop_znamenja Svet24.si

Horoskop za soboto, 7. decembra

moški in ženska Svet24.si

Alarm: nam grozi kolaps sistema skrbi za ...

denar Dobra karma

Denar in duhovnost z roko v roki – seveda!

ana-dolar Njena.si

Ana in Roman sta se ločila

tanja balabanić Njena.si

Na Kmetiji dobila tisto, po kar je prišla

nu
nu
2 21.06.2019 17:40:48

Še nikdar BOLJ BESEN! Mandarić izgubil in ZAGROZIL: Kot AMERIČAN bom ZAHTEVAL, da me …

BOBO
Predsednik Olimpije Milan Mandarić v Sloveniji bitk ne boje le na nogometnih zelenicah.

Milan Mandarić več kot očitno let, preživetih v Sloveniji, ne bo ohranil v ravno najlepšem spominu. Kot nogometni delavec je sicer osvojil štiri lovorike, a bil že pri vodenju Olimpije soočen s številnimi takšnimi in drugačnimi težavami. Da si je za mnoge seveda kriv sam, ni treba izgubljati besed. Prav poseben odnos ima že vrsto let tudi z Borisom Popovičem in njegovo družino. Z nekdanjim koprskim županom sta bila nekaj časa celo nogometna tekmeca, ko je bil Popovič na čelu kluba iz Kopra.

Toda Boris ni edini iz družine Popovič, s katerim je Mandarić na bojni nogi. Prvi mož Olimpije je bil nekaj časa vpleten v oster sodni dvoboj s Solzo Popovič. Toda zdaj je prišla končna odločitev: Mandarić je tožbo izgubil! "Obravnava se je na ljubljanskem sodišču končala aprila, ko je sodnica zaslišala še zadnje priče. Mama nekdanjega koprskega župana je na sodišču v Ljubljana v tožbi vztrajala, da je bila posojilna pogodba, s katero ji je Mandarićevo podjetje MM Investicije leta 2007 posodilo 485.000 evrov, fiktivna oziroma nična," poročajo Primorske novice.

Omenjeni časnik je objavil tudi sporočilo več kot očitno sila besnega prvega moža zmajev, ki se bo na sodbo sicer pritožil: "Upam, da bo višje sodišče kar najhitreje izvedlo objektivno in celovito presojo vseh dokazov ter sodbo spremenilo. S tako površnostjo in neupoštevanjem neizpodbitnih dejstev in ker ta sodba ni edini primer kršenja mojih interesov v Sloveniji, se bom kot ameriški državljan obrnil tudi na ameriško ambasado v Sloveniji in jim predstavil ta sramotna dejstva ter zahteval, da zaščitijo interese svojega državljana." Več o podrobnostih izgubljene tožbe si lahko preberete tukaj.

Članki iz rubrike