jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Lunin mrk, 27. 7. 2018 Svet24.si

Vse kar morate vedeti o prihajajočem luninem mrku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

ue
ue
4 09.01.2019 12:29:55

Angležinja z GROZLJIVO ZGODBO o RONALDU: 'Rekel je, da me bo RAZSEKAL, stlačil v ...'

Profimedia
Cristiana Ronalda očitno čakajo razburljivi meseci.

Pa ne le zaradi drugega dela sezone z Juventusom, pač pa zaradi novih obtožb, ki so se pojavile na njegov račun s strani ene od nekdanjih deklet. Oglasila se je namreč angleška igralka, teve voditeljica in model Jasmine Lennard, ki je pred kakšnim desetletjem imela romanco s portugalskim zvezdnikom.

Odločila se je pomagati Američanki Kathryn Mayorge, ki je Ronalda obtožila posilstva, to naj bi se zgodilo leta 2009. Portugalca so številni podprli, tudi nekdanje punce, med tistimi, ki so na strani Mayorgove, pa je tudi Lennardova. "Nihče zares ne ve, kakšen je. Poznajo le del njegovega karakterja. Po dolgem razmišljanju sem se odločila poiskati Kathryn in njene odvetnike, saj jim želim pomagati v tem primeru. Ne morem več poslušati njegovih laži," je dejala 33-letna Lennardova in dodala: "Imam posnetke, ki bodo neprecenljivi."Če je res tisto, kar je že razkrila, potem se bo Ronaldo moral zagovarjati za hude obtožbe. "Imam nešteto njegovih sporočil. Tiste s seksualno vsebino se absolutno ujemajo s tistimi, ki jih je pošiljal Kathryn. Priznal mi je, da ima resne psihične težave. On je brutalen lažnivec in psihopat. Nihče temu ne bi verjel brez dokazov, toda jaz sem pametna in jih imam precej," je dejala Lennardova.

In potem šla še korak dlje. "Ko sva bila v zvezi, mi je grozil, da me bo, če se bom s kom dobila, ugrabil, razsekal na kose, stlačil v torbo in vrgel v reko. Imam dokaze za vse to, on je psihopat. Ne bojim se ga, poznam vse umazane skrivnosti. Gotovo ne bom tiho, saj verjamem, da je kriv," je povedalo nekdanje Ronaldovo dekle.

Članki iz rubrike