stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
4 09.01.2019 12:29:55

Angležinja z GROZLJIVO ZGODBO o RONALDU: 'Rekel je, da me bo RAZSEKAL, stlačil v ...'

Profimedia
Cristiana Ronalda očitno čakajo razburljivi meseci.

Pa ne le zaradi drugega dela sezone z Juventusom, pač pa zaradi novih obtožb, ki so se pojavile na njegov račun s strani ene od nekdanjih deklet. Oglasila se je namreč angleška igralka, teve voditeljica in model Jasmine Lennard, ki je pred kakšnim desetletjem imela romanco s portugalskim zvezdnikom.

Odločila se je pomagati Američanki Kathryn Mayorge, ki je Ronalda obtožila posilstva, to naj bi se zgodilo leta 2009. Portugalca so številni podprli, tudi nekdanje punce, med tistimi, ki so na strani Mayorgove, pa je tudi Lennardova. "Nihče zares ne ve, kakšen je. Poznajo le del njegovega karakterja. Po dolgem razmišljanju sem se odločila poiskati Kathryn in njene odvetnike, saj jim želim pomagati v tem primeru. Ne morem več poslušati njegovih laži," je dejala 33-letna Lennardova in dodala: "Imam posnetke, ki bodo neprecenljivi."



Če je res tisto, kar je že razkrila, potem se bo Ronaldo moral zagovarjati za hude obtožbe. "Imam nešteto njegovih sporočil. Tiste s seksualno vsebino se absolutno ujemajo s tistimi, ki jih je pošiljal Kathryn. Priznal mi je, da ima resne psihične težave. On je brutalen lažnivec in psihopat. Nihče temu ne bi verjel brez dokazov, toda jaz sem pametna in jih imam precej," je dejala Lennardova.

In potem šla še korak dlje. "Ko sva bila v zvezi, mi je grozil, da me bo, če se bom s kom dobila, ugrabil, razsekal na kose, stlačil v torbo in vrgel v reko. Imam dokaze za vse to, on je psihopat. Ne bojim se ga, poznam vse umazane skrivnosti. Gotovo ne bom tiho, saj verjamem, da je kriv," je povedalo nekdanje Ronaldovo dekle.

Članki iz rubrike