Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
3 05.01.2019 19:35:51

PRIVLAČNA SRBSKA košarkarica brez dlake na jeziku: 'Spala sem TUDI S PUNCO, moja najljubša POZA pri seksu je ...' (foto)

Instagram
Milica Dabović ni tiste vrste punca, ki bi bila sramežljiva.

To je jasno pokazal tudi eden od intervjujev, ki ga je ta odlična srbska košarkarica dala za športni časopiso v domovini. Glavna tema v njem ni bila košarka, pač pa seks, Dabovićeva pa je govorila brez vsakršnih zadržkov. "Življenje je eno in treba ga je maksimalno izkoristiti," pravi Dabovićeva.

Sama se tega očitno kar drži, vsaj če sodimo po njenih izjavah. "Spala sem tudi že s punco. Bila sem malo šokirana, ko me je ogovorila, toda rekla sem si 'zakaj ne' in sprejela. Mislim, da ni nič lepšega, kot to, da se ljubita dve ženski. Imeli sva se odlično," je povedala nekdanja reprezentantka Srbije.



In potem odkrila še marsikaj, recimo tole: "Najbolj nenavadno mesto, na katerem sem seksala, je bilo na skuterju ob nekem otoku. Pa ne ponoči, sredi belega dne!" Zaupala je tudi, katera je njena najljubša poza, ko se predaja posteljnim užitkom. "Naj se ve: od zadaj!"

Če koga zanima, punca ne bi imela nič proti, če bi jo kdo snemal med seksom, tudi, če bi se posnetek pojavil v javnosti, je to ne bi pretirano zmotilo. In vedno je za "one night stand", torej seks za eno noč, s trojkami pa želi imeti opravka le na parketu, v postelji pač ne ...

Članki iz rubrike