miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

ue
ue
3 05.01.2019 19:35:51

PRIVLAČNA SRBSKA košarkarica brez dlake na jeziku: 'Spala sem TUDI S PUNCO, moja najljubša POZA pri seksu je ...' (foto)

Instagram
Milica Dabović ni tiste vrste punca, ki bi bila sramežljiva.

To je jasno pokazal tudi eden od intervjujev, ki ga je ta odlična srbska košarkarica dala za športni časopiso v domovini. Glavna tema v njem ni bila košarka, pač pa seks, Dabovićeva pa je govorila brez vsakršnih zadržkov. "Življenje je eno in treba ga je maksimalno izkoristiti," pravi Dabovićeva.

Sama se tega očitno kar drži, vsaj če sodimo po njenih izjavah. "Spala sem tudi že s punco. Bila sem malo šokirana, ko me je ogovorila, toda rekla sem si 'zakaj ne' in sprejela. Mislim, da ni nič lepšega, kot to, da se ljubita dve ženski. Imeli sva se odlično," je povedala nekdanja reprezentantka Srbije.In potem odkrila še marsikaj, recimo tole: "Najbolj nenavadno mesto, na katerem sem seksala, je bilo na skuterju ob nekem otoku. Pa ne ponoči, sredi belega dne!" Zaupala je tudi, katera je njena najljubša poza, ko se predaja posteljnim užitkom. "Naj se ve: od zadaj!"

Če koga zanima, punca ne bi imela nič proti, če bi jo kdo snemal med seksom, tudi, če bi se posnetek pojavil v javnosti, je to ne bi pretirano zmotilo. In vedno je za "one night stand", torej seks za eno noč, s trojkami pa želi imeti opravka le na parketu, v postelji pač ne ...

Članki iz rubrike