19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

ue
ue
3 05.01.2019 19:35:51

PRIVLAČNA SRBSKA košarkarica brez dlake na jeziku: 'Spala sem TUDI S PUNCO, moja najljubša POZA pri seksu je ...' (foto)

Instagram
Milica Dabović ni tiste vrste punca, ki bi bila sramežljiva.

To je jasno pokazal tudi eden od intervjujev, ki ga je ta odlična srbska košarkarica dala za športni časopiso v domovini. Glavna tema v njem ni bila košarka, pač pa seks, Dabovićeva pa je govorila brez vsakršnih zadržkov. "Življenje je eno in treba ga je maksimalno izkoristiti," pravi Dabovićeva.

Sama se tega očitno kar drži, vsaj če sodimo po njenih izjavah. "Spala sem tudi že s punco. Bila sem malo šokirana, ko me je ogovorila, toda rekla sem si 'zakaj ne' in sprejela. Mislim, da ni nič lepšega, kot to, da se ljubita dve ženski. Imeli sva se odlično," je povedala nekdanja reprezentantka Srbije.In potem odkrila še marsikaj, recimo tole: "Najbolj nenavadno mesto, na katerem sem seksala, je bilo na skuterju ob nekem otoku. Pa ne ponoči, sredi belega dne!" Zaupala je tudi, katera je njena najljubša poza, ko se predaja posteljnim užitkom. "Naj se ve: od zadaj!"

Če koga zanima, punca ne bi imela nič proti, če bi jo kdo snemal med seksom, tudi, če bi se posnetek pojavil v javnosti, je to ne bi pretirano zmotilo. In vedno je za "one night stand", torej seks za eno noč, s trojkami pa želi imeti opravka le na parketu, v postelji pač ne ...

Članki iz rubrike