19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

STA
STA
0 08.01.2019 19:05:59

Gascoigne spet na sodišče

O kontroverznemu Paulu Gascoignu, nekdanjemu angleškemu nogometnemu reprezentantu, nekaj časa ni bilo slišati ničesar, kazalo je, da je izboljšal svoje vedenje in se vendarle pozdravil od alkoholizma. A zdaj je z Otoka prišla novica, da bo moral spet na sodišče, zagovarjati se bo moral zaradi spolnega napada, ki ga je obdolžilo neimenovano dekle.

Blažji zločin je 51-letni Gascoigne, nekdanji igralec Tottenhama in rimskega Lazia, zagrešil avgusta, ko je na vlaku brez privolitve poskušal poljubiti dekle, zato so ga na postaji York v Newcastlu aretirali policisti.

Sojenje je napovedano za letošnji oktober, nekdanji nogometaš in pozneje kronični pijanec, ki je bil pred leti obtožen tudi zaradi nasilja nad nekdanjo ženo, se bo zagovarjal kot nedolžen.

Njegova odvetnica je na zaslišanju v Middlesbroughu, po katerem je moral "Gazza", kot je njegov vzdevek, plačati varščino, napovedala, da bodo na sodišču pričali številni ljudje, ki bodo pojasnili svojo nagnjenost k poljubljanju ljudi brez namere po spolnosti.

"Popolnoma sem zaskrbljen. Ničesar nisem storil narobe," pa je sodniku dejal Gascoigne.

Značke: nogomet, incident

Članki iz rubrike