Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 01.01.2019 13:51:08

Ne zamudite poslovilnega nastopa vrhunskega glasbenika

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Promocijsko gradivo
Neverjetna izkušnja čaka na Slovence prihodnje leto - 10. MARCA 2019 v LJUBLJANO še ZADNJIČ ekskluzivno prihaja vrhunski tenorist JOSÉ CARRERAS!

José Carreras je svetovno znani operni pevec, ki je v svoji dolgoletni karieri sodeloval s številnimi priznanimi skladatelji, orkestri in opernimi hišami po vsem svetu. Že v otroštvu je veljal za genija opernega petja in pri svojih rosnih osmih letih prvič zapel pred večjim občinstvom.

1
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Promocijsko gradivo

Njegova priljubljenost je strmo rastla, vse dokler ga na vrhuncu kariere ni doletela huda bolezen. Ker so mu zdravniki napovedali le desetinko možnosti za preživetje, se je umaknil iz opernih odrov in posvetil zdravljenju. Po dolgotrajnem boju je bolezen premagal zahvaljujoč slovenskemu zdravniku Cirilu Rozmanu in se na operne odre vrnil še močnejši kot prej.

Mr. Carreras with Prof. Ciril Rozman (born in Eslovenia)2
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Promocijsko gradivo

Prvič je po bolezni na operni oder stopil v Barceloni, kjer ga je v družbi še dveh prav tako vrhunskih tenoristov - Plácida Dominga in Luciana Pavarottija - občinstvo pozdravilo z dolgim aplavzom, stoječimi ovacijami in številnimi vzkliki vzpodbude.

035 Scan10009
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Promocijsko gradivo

Carreras je nato z Domingom in Pavarottijem stopil na pot še večje in še bolj odmevne svetovne slave, saj so v legendarni zasedbi Treh tenorjev navduševali občinstva polnih koncertnih hal in stadionov po vsem svetu ter klasično glasbo približali širšim množicam in tako pustili neizpodbiten pečat v svetu klasične glasbe.

EL JUEZ peg-1228
Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja.
Promocijsko gradivo

Sledila je vrsta uspešnih nastopov in prodanih albumov, zaradi katerih so Carrerasa mnogi označili celo za kralja romantičnih performansov. Njegov specifičen tenorski vokal, s katerim se rodi le eden na dva milijona moških, ima izrazito posebno ekspresivno noto, zaradi katerega velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov.

Kritiki celo pravijo, da je priložnost, da v živo slišijo Carrerasov vokal, neizmeren privilegij. In v veliko čast si štejemo, da bomo tovrstnega privilegija deležni tudi Slovenci

Carreras bo Ljubljano obiskal 10. marca 2019, v sklopu svoje poslovilne turneje, za katero se je odločil, ker se želi še zadnjič posloviti od tistih opernih dvoran in občinstev, na katere ima najlepše spomine. Poleg tega, da ga na Slovenijo veže še posebej lep spomin na Rozmana, je bil deležen prav posebne časti - leta 2010 je imel priložnost, da kot prvi glasbenik nastopi in tudi krsti takrat novo zgrajeno dvorano Stožice.

Tokrat se vanje vrača še zadnjič v karieri - Stožice pa ga pričakujejo z velikim spoštovanjem.

Bodite del slovesa v velikem slogu tudi vi - vstopnice  so na voljo na lastnih prodajnih mestih eventim, spletni strani eventim.si, spletni strani petrol-ticket.si ali na bencinskih servisih Petrol >>>

Več na www.josecarreras.si! 

Članki iz rubrike