saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

Christian Bale Svet24.si

Igralec se je zbal za svoje življenje, tega ne bo...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

ljubljana, drevored, sneg Svet24.si

Naslednje dni bo vreme povsem zimsko, celo na ...

Shuhada Davitt, Sinead O\'Connor Svet24.si

Sinead O'Connor mrzlično išče sina

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

nu
nu
2 31.12.2018 10:56:58

HRVAŠKA JE NA NOGAH! To je bizarno in nedopustno! Igralcu so prepovedali nastopiti, ker ...

Dvignil se je prah ... ogromno prahu. Čeprav se je zgodilo na manj pomembnem tekmovanju, je dogodek hitro preplavil vse medije. Odzivi pa kar dežujejo.

Ljudje so ogorčeni, saj bi moral šport ostati v mejah - športa. Do bizarnega in nedopustnega dogodka je prišlo na tradicionalnem 14. malonogometnem turnirju v Trogirju.

Pred četrtfinalno tekmo je organizator futsal klubu Bonito iz Kaštele, iz splitskega zaledja, sporočil, da eden od njihovih igralcev nima pravice nastopa. Razlog? Ker v privatnem življenju navija za zagreški Dinamo. Na prejšnjih dveh tekmah je igral, ker organizator ni vedel za to pomembno podrobnost.

Vodstvo kluba Bonito se je kakopak pritožilo in se sklicevalo na pravilnik tekmovanja, v katerem o takšni bizarni prepovedi nastopa ni mogoče najti niti črke. Vendar, organizator je pojasnil, da gre v tem primeru za nepisano pravilo. Sedemnajstletni sporni vratar, ki navija za Dinamo, očitno pa bi moral za Hajduk, je bil medtem deležen hudih žalitev s strani gledalcev, ki so mu tudi grozili, da mu bodo polomili noge. Pa čeprav v nobenem trenutku ni izpostavljal, da navija za zagrebški klub.Igralci Bonita, med katerimi so navijači različnih hrvaških klubov, so na koncu vendarle prišli na igrišče na tekmi s Putno, vendar so po začetnem sodniškem žvižgu le mirno stali na mestu in po prvi minuti protestno odkorakali v slačilnico.

"Počutim se žalostno in razočarano zaradi vsega, kar se je zgodilo. Ne morem verjeti, da se na takšnem turnirju nekoga obsoja le zaradi kluba, za katerega navija. V nobenem trenutku se nisem izpostavljal ali provociral. Enostavno navijam za Dinamo in ne vem, zakaj to za nekoga predstavlja težavo," je po neljubemu dogodku povedal fatn, ki je iz strahu želel ostati anonimen.

Medtem so se oglasili tudi iz Dinama in seveda obsodili dogajanje v Trogirju. S fantom so vzpostavili stik in ga povabili, da bo poseben gost na tekmi lige Europa, z Viktorio Plzen na stadionu Maksimir.

Značke: futsal, dinamo, hrvaška

Članki iz rubrike