KRISTINA STRAŠEK Dobra karma

'Lahko bi vedeževala sama sebi, a si nikoli'

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 30. maja

avtobusno postajalisce Koprivnik Svet24.si

V vasi pod obronki Kočevskega roga sta strah in ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

du
du
0 13.08.2018 15:52:37

Zaradi NJE boste začeli spremljati GOLF! Seksi blondinka zna OPOZORITI nase, tudi z VALJANJEM po zelenici ... (video, foto)

Paige Spiranac
vszi
Če je še niste, spoznajte Paige Spiranac.

Paige Spiranac je že dolgo let zavezana k svoji prvi ljubezni golfu, tega je igrala tudi na univerzi, zdaj pa je profesionalka.

Ne moremo reči, da je ena najboljših na svetu, osvojila je nekaj turnirjev, a kar počne skoraj bolje, pa je to, kako prodaja sebe.

Nedvomno je Paige izredno simpatično dekle, 25-letna svetlolaska se lahko pohvali s seksi oblinami, ki pa jih v svoj prid rada tudi izkorišča. 

Predvsem instagram je njena glavna platforma, kjer ji sledi 1,5 milijona ljudi, ki jih dan za dnem razveseljuje s takimi in drugačnimi objavami.

Paige Spiranac 9
Paige Spiranac
vszi

Seveda jo zaradi te drugačne odprtosti v svetu golfa pogosto kritizirajo, pravijo, da na golfske zelenice prinaša samo provokacijo in prav nič drugega. Zaradi svojega drugačnega pristopa je prišlo celo do te mere, da so se proti njej uprle tudi njene tekmice, na turnirju v Dubaju se je odjavila samo zaradi tega, ker so bile tekmice proti temu, da se tam pojavi.

Paige Spiranac3
Paige Spiranac
vszi

O vsem tem je tudi javno spregovorila, se vsem pritožila in priznala, da ji je ob tem zelo težko. "Ljudje napadajo tudi moje starše, družino in prijatelje, pravijo, da delam golfu sramoto. Težko je, ko to poslušaš dan za dnem," je izjavila in hkrati zdaj še malo pod podžgala svoje kritike.

Posnela je video, v katerem je nalašč odigrala vlogo, kot jo vidijo njeni kritiki ... "Takole ljudje mislijo, da jaz igram golf," pa je zapisala ob posnetek.Članki iz rubrike