favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

du
du
0 13.08.2018 15:52:37

Zaradi NJE boste začeli spremljati GOLF! Seksi blondinka zna OPOZORITI nase, tudi z VALJANJEM po zelenici ... (video, foto)

Paige Spiranac
vszi
Če je še niste, spoznajte Paige Spiranac.

Paige Spiranac je že dolgo let zavezana k svoji prvi ljubezni golfu, tega je igrala tudi na univerzi, zdaj pa je profesionalka.

Ne moremo reči, da je ena najboljših na svetu, osvojila je nekaj turnirjev, a kar počne skoraj bolje, pa je to, kako prodaja sebe.

Nedvomno je Paige izredno simpatično dekle, 25-letna svetlolaska se lahko pohvali s seksi oblinami, ki pa jih v svoj prid rada tudi izkorišča. 

Predvsem instagram je njena glavna platforma, kjer ji sledi 1,5 milijona ljudi, ki jih dan za dnem razveseljuje s takimi in drugačnimi objavami.

Paige Spiranac 9
Paige Spiranac
vszi

Seveda jo zaradi te drugačne odprtosti v svetu golfa pogosto kritizirajo, pravijo, da na golfske zelenice prinaša samo provokacijo in prav nič drugega. Zaradi svojega drugačnega pristopa je prišlo celo do te mere, da so se proti njej uprle tudi njene tekmice, na turnirju v Dubaju se je odjavila samo zaradi tega, ker so bile tekmice proti temu, da se tam pojavi.

Paige Spiranac3
Paige Spiranac
vszi

O vsem tem je tudi javno spregovorila, se vsem pritožila in priznala, da ji je ob tem zelo težko. "Ljudje napadajo tudi moje starše, družino in prijatelje, pravijo, da delam golfu sramoto. Težko je, ko to poslušaš dan za dnem," je izjavila in hkrati zdaj še malo pod podžgala svoje kritike.

Posnela je video, v katerem je nalašč odigrala vlogo, kot jo vidijo njeni kritiki ... "Takole ljudje mislijo, da jaz igram golf," pa je zapisala ob posnetek.



Članki iz rubrike