cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

du
du
0 13.08.2018 15:52:37

Zaradi NJE boste začeli spremljati GOLF! Seksi blondinka zna OPOZORITI nase, tudi z VALJANJEM po zelenici ... (video, foto)

Paige Spiranac
vszi
Če je še niste, spoznajte Paige Spiranac.

Paige Spiranac je že dolgo let zavezana k svoji prvi ljubezni golfu, tega je igrala tudi na univerzi, zdaj pa je profesionalka.

Ne moremo reči, da je ena najboljših na svetu, osvojila je nekaj turnirjev, a kar počne skoraj bolje, pa je to, kako prodaja sebe.

Nedvomno je Paige izredno simpatično dekle, 25-letna svetlolaska se lahko pohvali s seksi oblinami, ki pa jih v svoj prid rada tudi izkorišča. 

Predvsem instagram je njena glavna platforma, kjer ji sledi 1,5 milijona ljudi, ki jih dan za dnem razveseljuje s takimi in drugačnimi objavami.

Paige Spiranac 9
Paige Spiranac
vszi

Seveda jo zaradi te drugačne odprtosti v svetu golfa pogosto kritizirajo, pravijo, da na golfske zelenice prinaša samo provokacijo in prav nič drugega. Zaradi svojega drugačnega pristopa je prišlo celo do te mere, da so se proti njej uprle tudi njene tekmice, na turnirju v Dubaju se je odjavila samo zaradi tega, ker so bile tekmice proti temu, da se tam pojavi.

Paige Spiranac3
Paige Spiranac
vszi

O vsem tem je tudi javno spregovorila, se vsem pritožila in priznala, da ji je ob tem zelo težko. "Ljudje napadajo tudi moje starše, družino in prijatelje, pravijo, da delam golfu sramoto. Težko je, ko to poslušaš dan za dnem," je izjavila in hkrati zdaj še malo pod podžgala svoje kritike.

Posnela je video, v katerem je nalašč odigrala vlogo, kot jo vidijo njeni kritiki ... "Takole ljudje mislijo, da jaz igram golf," pa je zapisala ob posnetek.Članki iz rubrike