Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 11.08.2018 08:58:07

BOLNO... Poglejte, kakšen "monopoli" so igrali otoški nogometni zvezdniki

Jermaine Pennant
vszi
Nekdanji angleški nogometni zvezdnik Jermaine Pennant je razkril prav posebno vrsto monopolija, ki jo je igral skupaj z ostalimi zvezdniki, namesto zemljišč in hotelov pa so bile - ženske.

Nekdanji nogometaš Liverpoola in Arsenala se je v svoji knjigi med drugim razpisal ob prav posebni igri, ki jo je igral z ostalimi "fanti". Če so med rjuhami končali z isto žensko, so si plačevali najemnino. Kot pri igri monopoli. "Igro smo imenovali monopoli. Imaš svojo lastnino, lastnino različnih standardov. Imaš elitni Mayfair (Bled in Bohinj, op.p.) in Old Kent Road, kjer nihče ne želi biti (Jahorina in Bjelašnica, op.p.)." Pravi, da so igro igrali več let in da je bila vpletena večina njegovih prijateljev iz Premier lige.

Pennant v knjigi piše: "Če si spal z dekletom in je potem z istim dekletom spal kakšen od fantov, ti je moral plačati najemnino. Če je bila Mayfair, potem mi je moral plačati 100 funtov, če je bila Old Kent Road pa 14. Pennant še dodaja, da so bile pod Old Kent Road mišljene manj privlačne ženske, medtem ko so bile Mayfair seveda lepotice.



Pennant sicer krivi prav ženske, da njegova kariera nikoli ni dosegla ravni, ki so mu jo prerokovali. V svoji knjigi, ki bo dvignila nemalo prahu, med drugim piše tudi o trojčkih z Ashleyjem Colom in različnimi ženskami.

Knjiga, ki so jo otoški tabloidi sprejeli z odprtimi rokami.

Članki iz rubrike