Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ou
ou
0 10.08.2018 12:34:04

Večno mladi kanadski glasbenik vnovič v Sloveniji!

Bryan Adams
psno
VSTOPNICE BODO V PRODAJI OD TORKA, 14. AVGUSTA, NA EVENTIM.SI IN NA VSEH EVENTIMOVIH PRODAJNIH MESTIH.

Kanadski glasbeni zvezdnik Bryan Adams se vrača v Ljubljano, kjer bo nastopil v četrtek, 22. novembra, v Areni Stožice. Koncert bo v okviru nove turneje The Ultimate Tour, na katero se podaja ob izdaji novega kompilacijskega albuma Ultimate. Na njem lahko slišimo vse njegove največje uspešnice ter dve novi skladbi.

Bryan Adams je eden najboljših koncertnih izvajalcev pop rocka, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2014. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo.

Na turneji The Ultimate Tour mojster koncertnega šova predstavlja izčrpen prerez svoje bogate kariere z naborom največjih uspešnic kot so Run To You, (Everything I Do) I Do It For You, Can’t Stop This Thing We’ve Started, Summer of ‘69, Heaven, Somebody, Have You Ever Really Loved a Woman?, Cuts Like A Knife in drugih.

Bryan Adams je navdušil kritike in občinstvo že na zadnji turneji z Get Up, kjer je pokazal “izjemno energijo” (Telegraph) in bil “klasično kul” (Daily Express).



VSTOPNICE BODO V PRODAJI OD TORKA, 14. AVGUSTA, NA EVENTIM.SI IN NA VSEH EVENTIMOVIH PRODAJNIH MESTIH.

O Bryanu Adamsu:
Bryan Adams ima svetovne turneje že skoraj štiri desetletja. Leta 2016 je bil na turneji v imenu svojega trinajstega studijskega albuma Get Up, ki se je v manj kot mesecu dni uvrstil na lestvico med prvih deset v devetih državah. Leta 2014 je obeležil tudi 30. obletnico svojega ikoničnega albuma Reckless.
Njegova glasba je dosegla prva mesta lestvic v več kot 40 državah po vsem svetu, v Kanadi so mu podelili državno priznanje za zasluge, hkrati pa ga sprejeli v kanadsko Dvorano slavnih. Je prejemnik grammyja, treh oskarjev, številnih nagrad Juno, American Music Awards ter ASCAP Film and Television Music Awards, petkrat pa je bil nominiran tudi za zlati globus.
Še vedno ima preko 100 koncertov na leto, sicer pa njegove pesmi lahko slišite tudi v novem muzikalu, ki je imel premiero na Broadwayju, po kultnem filmu Čedno dekle (Pretty Woman), ki je proslavil Julio Roberts in Richarda Gerea.

Značke: adams, koncert

Članki iz rubrike