Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

un
un
0 05.03.2018 08:15:38

ŠOK za Messija po zmagi nad Atleticom! Njegov brat udeležen v nesreči, našli tudi pištolo!

Reuters
Lionel Messi ima za seboj zelo pestre dneve.

Argentinec je bil včeraj junak zmage Barcelone nad Atleticom, potem ko je Janu Oblak s prostega strela zabil za končnih 1:0, toda vikend zanj vseeno ni bil ravno idiličen.


Iz domovine je namreč izvedel novico, ki ga je gotovo precej šokirala in tudi prizadela: njegov brat Matias je bil vpleten v prometno nesrečo, po kateri je pristal v zaporu!

Petintridesetletnik je po poročanju argentinskih medijev nesrečo povzročil v tamkajšnjem letovišču Villa Gesell, potem pa naj bi po pričevanju žrtve grozil s pištolo, zaradi česar je že drugič v nekaj mesecih pristal v zaporu.

No, pri policiji zatrjujejo, da pištole v Messijevem avtu niso našli, po neuradnih informacijah pa naj bi imel starejši brat slavnega nogometaša pri sebi droge, in sicer marihuano.

Pa pričevanje človeka, ki se je Messi vanj zaletel? »Ko sem stopil iz avtomobila, me je začel žaliti, potem pa me je napadel in mi strgal majico. Nato se je vrnil v svoj avtomobil in prišel nazaj s pištolo. Po krajšem prepiru se je usedel v svoj avto in me skušal povoziti,« je argentinskim medijem povedal Rivera.

Matias Messi je v zaporu pristal že drugič v nekaj mesecih, prejšnjič se mu je zaradi posedovanja orožja to zgodilo 1. decembra lani.

Članki iz rubrike