lili 1 Odkrito.si

Težki časi za Lili Žagar

glasba 11 Svet24.si

Janov uspeh: dobil tožbo!

horoskop Svet24.si

Horoskop za soboto, 23. junija

Prevale, Štefanov potok Svet24.si

FOTO: Voda zalivala objekte, veter odkrival strehe...

The Tonight Show ariana grande Najstnica.si

Pete Davidson potrdil zaroko z Ariano Grande

profimedia-0034991846 Petisvet

Ko pride duh ljubljenega pokojnika

alenka kozolc gregurič 1 Njena.si

Slovenska igralka v boju z rakom in hudimi ...

nu
nu
0 03.03.2018 13:22:59

Beloruska novinarka se je znašla SREDI SEKSUALNEGA ŠKANDALA! (foto)

Instagram
V torek so v Monte Carlu podelili prestižne nagrade laureus, namesto najboljših športnikov na svetu, pa je bila zaradi svoje oprave v ospredju angleška novinarka Kate Abdo.

Slednja je nosila dolgo črno elegantno obleko, ki pa je le malo tega prepustila domišljiji. Drzna Angležinja je navdušila moški del publike, ki seveda ni imel nič proti takšnemu izboru obleke.

Toda Angležinja ni edina novinarka, ki v zadnjem času buri duhove. Precej podobno je tudi z njeno belorusko kolegico Dano Borisovo, ki je v preteklosti vodila športne oddaje tako na radiu kot na televiziji.

borisova 6
Instagram
No ja, postavna Belorusinja je šla še precej dlje od Angležinje, saj se je celo znašla sredi seks škandala. V javnost so namreč lani prišle njene pornografske fotografije. V medijih se je pojavil prepis z neimenovanim človekom, ki mu je ponudila spolne usluge.

"Rada bi bila s tabo, potem pa še s tvojim prijateljem oligarhom. Rabim denar," je med drugim mogče prebrati v enem izmed sporočil, ki si jih je izmenjal par. Mediji so zgodbo hitro pograbili in takoj navezali stik z Dano Borisovo. Slednja pa jim je samo zabrusila, da to ni njihov problem in da nima smisla, da bi se ubadali z njenim zasebnim življenjem.

Članki iz rubrike