Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
07.09.2016 12:01:40
Deli članek:

Usain Bolt se je odzval na številne govorice (foto)

Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt je bil po olimpijskih igrah pogosto gost rumenih strani zaradi domnevnega varanja in afer z brazilskimi dekleti.

Naj spomnimo: Bolt si je ob koncu olimpijskih iger, ko je dopolnil 30 let privoščil zabavo ta rojstni dan, na njej pa se je domnevno zapletel z 20-letno študentko Jady Duarte, medtem ko ga je doma čakalo dekle Kasi Bennett. Z Boltom se je divje zabavala in dolgo noč potegnila do jutra, ko je fotografiji, na katerih z jamajškim šprinterjem pozirata med rjuhami, preko družabnega omrežja poslala prijateljicam. In pripisala: "Če ste spremljale olimpijske igre, potem gotovo veste, kdo je to."

Na številne govorice se je zdaj odzval tudi Bolt z zgovorno fotografijo in še bolj zgovornim sporočilom: "Če verjamete vsemu, kar preberete, potem naju ne poznate," je zapisal Bolt ob fotografiji skupaj s svojim dekletom Kasi. Istočasno je na Isntagramu tudi ona objavila skupno fotografijo in dodala: "To je vse, kar je pomembno." Trenutno par preživlja počitnice na otoku Bora Bora.

Galerija