Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
vb
vb
08.01.2016 11:51:06
Deli članek:

Nogometaš je pred tekmo božal deklico po prsih

Screenshot: YouTube

Do neobičajnega dogodka, je prišlo na predstavitvi igralcev pred tekmo legend Liverpoola in Avstralije, ki so jo včeraj odigrali v Sydneyju.

Kapetan avstralske reprezentance legend, nekdanji igralec Portsmoutha in Crystal Palacea, Craig Foster, je namreč ob prihodu na igrišče, pred prisotnimi kamerami, božal po prsih deklico, ki je stala pred njim in tako izzval mnoge burne reakcije na društvenih omrežjih.
Svojo potezo je Foster kmalu razložil na Twitterju. Razkril je, da je deklica, ki je stala pred njim, pravzaprav njegova osemletna hčerka. "Zares posebno je bilo imeti danes ob sebi naše otroke, ki so bili z nami kot maskote. Ob meni je bila moja osemletna hči. Nepozabno", je zapisal Foster in tako izzval dodatne komentarje.

"Prepričan sem, da je bilo božanje prsi nepozabno tudi zanjo.", "To je popolnoma čudno.", "Ti si res en čudak.", pa je samo nekaj reakcij na Fosterjevo izjavo, na kar je Avstralec dodal le še tole: "Žal mi je le, da z menoj nista bila tudi moja 16-letna hči in 18-letni sin. Tudi njiju bi objel enako pristno."