Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
eč
16.12.2015 08:10:39
Deli članek:

Iskali lopova, ko so ga našli, so bili šokirani prav vsi

vszi

Pri italijanskem velikanu Milanu so imeli opravke s tatom opreme.

Pozor, nepridipravi so vsepovsod! Ni ga kraja, kjer ne bi mogli nastradati, čeprav je seveda res, da so nekje možnosti za kaj takšnega precej majhne, nekje toliko večje. Pri italijanskem velikanu Milanu bržčas niso mogli niti pomisliti na to, da se bodo tatovi znašli kar znotraj njihove nekoč neverjetno srečne družine. A očitno se tudi rossoneri spreminjajo in očitno se je tudi med njimi našlo gnilo jabolko.

Kot poroča La Gazzetta dello Sport, je policija iz Vareseja aretirala Mustapho Medhouna, ki je bil zadnjih dvanajst let v Milanovem športnem centru Milanello zaposlen kot član ekonomata. Dvainpetdesetletnik je zanimiv človek, tudi zaradi tega, ker je nekdanji svak vplivnega direktorja Milana Adriana Gallianija. Medhoun je brati Gallianijeve bivše žene, ni vrag, da mu je prav direktorjeva nekdanja romanca pomagala pri temu, da je dobil službo pri tem italijanskem velikanu. In glede na to, da je v Milanellu služboval več kot desetletje, je očitno že dobro opravljal svoje delo.

Dokler do pred kratkim pri Milanu niso postali sumničavi nad dejstvom, da iz skladišča izginja vse več športne opreme. Obrnila se je na policijo v Vareseju, ki je v skladišču namestila nadzorne kamere in tata kmalu ujela z "rokami v marmeladi". Ko se je izkazalo, da krade Medhoun, so bili menda številni v klubu naravnost šokirano. Toda ko je policija preiskala njegov dom, dvomov ni bilo več. Tam so našli nešteto klubskih izdelkov, za katere predvidevajo, da jih je nato v želji po dodatnem zaslužku sam prodajal na črnem trgu. A pri tem naj bi imel pomočnika, policija je menda preiskala tudi dom mlajšega uslužbenca Milanella in tudi pri slednjem našla kar nekaj kosov Milanove športne opreme.

Kakšen epilog bo dobila afera z Gallianijevim svakom, za zdaj še ni znano.

vszi