Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pp
pp
19.10.2015 11:29:45
Deli članek:

Ženitna ponudba za Teodosića: rodila mu bo pet otrok (foto)

Instagram

Srbska starleta Nataša Šavija je kapetanu košarkarske reprezentance Milošu Teodosiću poslala zanimivo ženitno ponudbo …

Nataša Šavija je ena izmed tistih deklet, ki išče svoj prostor v medijih in družbi na različne načine, kot so razkazovanje svojih oblin ali pa s šokantnimi izjavami, ki jih mediji z veseljem uporabijo in napihnejo. Šavija se je oglasila, ko je prebrala izpoved člana CSKA iz Moskve, ko je dejal, da si želi imeti ob sebi primerno žensko.

Starleta, ki je bila v preteklosti v zvezi z nekaterimi nogometaši, se navdušuje tudi nad 28-letnim košarkarjem. ''Teodosić, oženi me! Znam kuhati, likati in prati. Rodila bi mu pet otrok. Sem prava žena zanj,'' je Šavija dejala za srbski Kurir.

Da bi bila mera polna, se je Srbkinja obregnila tudi ob Teodošićeva nekdanja dekleta: ''Ne verjamem, da imam pri njem kaj možnosti. Če sodim po nekdanjih dekletih, je on izjemno zaželena in uspešna oseba, ki pa nima rad lepih deklet. Kolikor sem uspela ugotoviti, je z lepoticami imel le avanture. Prav z nobeno od lepotic se ni poročil, ali pa bil v daljši zvezi. Je pa bil v daljši zvezi s svojo zadnjo partnerico, a ona ne sodi med lepotice. Če bi predvidevala, bi dejala, da se bo poročil z neko povsem povprečno ženko, tako da izstopam iz tekme zanj (smeh). Naši moški preprosto ne ljubijo lepih žensk.''