Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
10.08.2015 11:21:29
Deli članek:

Ko si tetovirate ime velike ljubezni, imejte vedno načrt B

Reuters

Daniel Osvaldo ni znan le kot nogometaš Porta, temveč kot veliki lomilec ženskih src. Tako velik, da se je njegovo zadnje dekle znašlo v zelo neprijetni situaciji.

Kjer je Daniel Osvaldo, tam so težave. Vsaj kar zadeva zasebno življenje, saj je Argentinec znan kot veliki lomilec ženskih src. Pred leti je živel srečno in idilično življenje najprej z Ano, ki je mati njegove prve hčerke, nato z Eleno Braccini, ki mu je rodila še dve hčerki, nato pa so se začele stvari zapletetati. Prvič. Ogrel se je namreč za svojo rojakinjo, argentinsko igralko Jimeno Baron. Ta je pustila svoje življene v domovini, kjer je bila znana kot zvezdnica v telenovelah, ter se z Osvaldom preselila v Italijo, saj je nogometaš itakrat igral za Inter. Osvaldo je zapustil prvo ženo in si ustvaril novo življenje s Jimeno, ki je rodila sina. A tudi njun zakon ni dolgo trajal. "Dani je izjemno ljubosumen, še posebej, ko sem igrala vloge, ki so se v nadaljevankah zapletli v kakšen ljubezenski prizor. Na koncu mi je že govoril, da sem prostitutka," je po ločitvi povedala Jimena. 


Zdaj pa se je v medijih oglasila še ena od tistih, ki jim je Argentinec, ki nastopa za italijansko reprezentanco, strl srce. Militta Bora je rokerica, ki je mislila, da bo njuna pravljica trajala večno, pa čeprav je najverjetneje slišala, kakšen sloves ima Argentinec. Tako zelo je bila zaljubljena, da si je na roko tetovirala njegovo ime. 'Daniel 25' je za vedno ostalo na njenem telesu, pa čeprav je hitro spoznala, da ni pravi zanjo. "Je strahopetec in narcisoid. Med nama je bilo vse v redu, nato pa sva zadela ledeno goro, tako kot Titanik. Zaljubljen je sam vase, v iluzijo in ne vidi realnosti." Jezna rokerica je tako svojo tetovažo nekoliko priredila. Namesto Daniel bo zdaj na njeni roki ime filmskega igralca Daniela Day-Lewisa. Ki je domnevno njen najljubši igralec. Ni pa še jasno, kaj bo s tetovažo z njenim imenom storil nogometaš...