Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
12.07.2015 20:59:25
Deli članek:

Le pazi, da te Floyd zdaj ne dobi v roke

Reuters

Steven Gerrard je spregovoril o življenju v Los Angelesu, kamor je odšel po koncu dolgoletne pustolovščine pri Liverpoolu.

Steven Gerrard je odigral prvo tekmo, odkar se je preselil v Združene države Amerike. Njegovi novi klub Los Angeles Galaxy se je pomeril s ClubomAmerico iz Mehike in zmagal z 2:1, Gerrard pa je postregel s solidno predstavo. Njegov trener BruceArena pravi, da bo sloviti Anglež v prihodnje še boljši, povsem logično je, da Gerrard potrebuje še nekaj časa za prilagajanje na novo okolje in tudi nov slog nogometa. 

Dolgoletni nogometaš Liverpoola je ob tem za domače medije spregovoril o tem, kako se za zdaj počuti v LosAngelesu. Priznal je, da je sprememba občutno, predvsem pa se nikakor ne more privaditi na to, da vsakodnevno srečuje ljudi, ki so še večji zvezdniki kot on. V mislih ima seveda zvezdnike iz sveta glasbe in filma, a tudi resničnostnih šovov in drugih športov. 

"Pred kratkim sva šla z ženo Alex v restavracijo in tam videla Kim Kardashian in Kanye Westa. Bilo je tako čudno, tako drugače, a tudi enkratno. Kar sedela sta tam in jedla," je v smehu dejal Gerrard in dodal: "Potem sem med sprehodom po ulici srečal še Floyda Mayweatherja. Zdelo se mi je noro. Občutek je bil čuden. Predvsem pa si nisem mislil, da je v resnici tako majhen.Boksarskizvezdnik, ki v višino meri "le" 173 centimetrov, nogometašu njegovih besed bržčas ne bo zameril, če pa, pa bolje, da se na ulici ne srečata. Morda je majhen, a je še kako močan ...