Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
0 10.07.2015 11:38:47

Gerrardova graščina v prestižni soseski (foto)

Jutri bo Steven Gerard prvič zaigral za svoj novi klub Los Angeles Galaxy.

Angleški nogometaš, ki je bil Liverpoolu zvest kar 17 let, bo v soboto naredil prav poseben korak, ko bo zaigral za novo moštvo.

Steven, ki je v ZDA že nekaj časa, a zaradi ameriškega prestopnega roka, ki se je začel 9. julija, za Galaxy ni smel zaigrali, pa je lahko tako pretekli teden izkoristil za prilagajanje na življenje, kar je pomenilo tudi nameščanje v novi hiši.

gerrard re
Reuters

To je Steven in njegova družina, žena Alex in hčerke Lilly-Ella, Lexie in Lourdes, našla na Bevery Hillsu. Gre za pravo pravcato graščino. V njej lahko najdemo šest spalnic, bazen s slapom, nudi panoramski razgled na Los Angeles in celo kino, njena cena: 25 milijonov evrov.
Gerrardovi hiše sicer niso kupili, temveč so najemniki, na mesec naj bi odšteli 48 tisoč evrov, kar ni niti polovica Stevenove tedenske plače, ki znaša 105 tisoč evrov.

gerrard

Gerrardovi živijo v soseščini, v kateri sta pred leti živela tudi kralj rock'n'rolla Elvis Presley in Frank Sinatra, še vedno pa tu živijo Jane Fonda, Ellen Degeneres in Hugh Hefner, kar pomeni, da je tudi njegova Playboyjeva graščina dokaj blizu.

Žena liverpoolske legende Alex se je pred časom malce pritoževala nad iskanjem primerne hiše v Los Angelesu. "Bilo je zelo težko, ker so vse hiše tako lepe. Želim si, da bi našla kakšno, ki mi ne bi bila všeč. V vsako stopiš in ti dobesedno vzame dih. Enkratne so," je dejala Alex Gerrard.

Članki iz rubrike