Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
31.03.2015 20:39:05
Deli članek:

Beckham: Victoria me je prisilila

Nekdanjega angleškega nogometnega zvezdnika je bilo v zadnjem času opaziti z bujno poraščeno brado, pred dnevi pa si jo je bil "prisiljen" vsaj nekoliko skrajšati.

Angleški zvezdnik David Beckham, ki se je po koncu nogometne kariere podal v modne vode, zdaj živi v Združenih državah Amerike. Njegova priljubljenost še kar naprej močno narašča, zato ni nič čudnega, da je reden gost raznih pogovornih oddaj.

Nazadnje je bil gost v oddaji Jamesa Cordna, s katerim sta se dotaknila tudi njegove brade. Pred časom ga je bilo v javnosti opaziti z bujno brado, v oddaji pa se je prikazal nekoliko bolj urejen. Na vprašanje voditelja, zakaj si jo je pristrigel, je odvrnil: "Pred nekaj dnevi sem bil v Miamiju in Victora je videla eno od mojih fotografij, na kateri ji nisem bil ravno všeč. Dejala mi je, da če se ne bom obril, me ne bo več poljubljala. Nato sem jo pustil rasti še en dan, potem sem pa spoznal, da si jo bom moral vendarle obriti."

Nato je še razkril, zakaj je sploh vztrajal s tako dolgo brado. "Otroci so jo imeli radi, še posebej hčerka, ki je sedela pri meni in se neprestano igrala z mojo brado," je s pogovorom zaključil Beckham.