Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ut
ut
10.08.2014 09:30:53
Deli članek:

Josepha zadela zablodela krogla

allvoices.com

Član NFL ekipe Minnesota Vikings Linval Joseph je po pripravljalni tekmi z Oaklandom obiskal bar v Minneapolisu, kjer pa je bil nato ena od žrtev streljanja.

Neznanec, ki je večkrat streljal, ob tem pa ranil devet oseb, je zadel tudi 25-letnega branilca ekipe Minnesota Vikings, ki je utrpel lažje poškodbe na mečih.

Policisti v Miamiju preiskujejo incident, v katerem je bilo ranjenih devet ljudi. Iz Josephove ekipe pa so sporočili, da so rane površinske in da so igralca po oskrbi že izpustili iz bolnišnice.

Na treningih ga pričakujejo še ta teden. "Linval je utrpel manjšo poškodbo, ko ga je v meča zadela zablodela krogla. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so oskrbeli njegovo rano in ga izpustili. Na treningu ga pričakujemo že ta teden. Vsi v organizaciji smo izjemno hvaležni, da Linval ni bil resneje poškodovan, naše misli pa so pri vseh žrtvah streljanja," se je glasila uradna izjava kluba.

Predstavnik policije je povedal, da se je incident zgodil malo pred drugo uro zjutraj, v njem sta bili huje poškodovani dve osebi. Njuno stanje je stabilno in naj ne bi bili v smrtni nevarnosti. Preostalih sedem žrtev naj bi bilo le lažje poškodvanih. Storilca še iščejo.