Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.08.2024 13:30:52
Deli članek:

Sanjski par sporočil žalostno novico: Osvojil je evropsko prvenstvo, okrepil vrste velikana, nato pa ...

Za mnoge sanjski par je sporočil novico, ki je razžalostila mnoge oboževalce.

Čeprav je bila njuna ljubezenska zgodba kot iz pravljice, pa v ozadju več kot očitno ni vse potekalo po pričakovanjih. Španski nogometaš Alvaro Morata in njegova italijanska izbranka Alice Campello sta sporočila novico, ki je razžalostila številne, po vse več namigih, da v njunem razmerju močno škripa, pa sta zdaj sama sporočila, da se ločujeta.

29-letna Benečanka in dve leti starejši nogometaš sta bila še pred kratkim skupaj v javnosti, redno sta objavljala posnetek, kako sta si naklonjena, ves čas pa ga je spodbujala v Nemčiji, kjer je Španija osvojila naslov evropskega prvaka. Poročila sta se leta 2017 v Benetkah, skupaj imata tudi štiri otroke.

"Po dolgem premisleku sva se z Alice odločila za ločitev. To je bilo čudovito razmerje, v katerem sva se zelo spoštovala in si pomagala eden drugemu. Rezultat teh čudovitih let so najini štiri otroci, brez dvoma ena najlepših stvari, ki sva jih naredila. Ta odločitev je težka, ampak sva jo sprejela z veliko medsebojnega spoštovanja. Kakšne neresnične zgodbe niso potrebne, ker jih res ni bilo. Alice bo imela v mojem srcu vedno poseben prostor," je v sporočilu za javnost med drugim zapisal Morata.